Skocz do zawartości

Co was wkurza w pozycjonerach?

Pey

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałeś:

Widać istnienie synchronizowanych opisów dla niektórych to tajemna wiedza.

a chodziło synonimowanych pewnie.

Sorki, to jednak wina Warki w płynie :brawa:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Kocham takie tekst dodawane przez pozycjonerów :)

Czapki zimowe ważne żeby na zimę stosownie zabezpieczyć naszą głowę ponieważ jeżeli nie zabezpieczymy to będziemy chorzy. To wszystko jest właściwie dla nas przygotowane. Istotne jest aby wszystko istniało właściwie dla nas przygotowane. Na pewno będziemy zadowoleni aby czapki stosować w zimie jeżeli to wszystko było stosownie dla nas zrobione. Zapraszamy na naszą stronę znajdziecie na niej bardzo wiele interesujących informacji.

P.S.

Ludziska idzie zima, oby wam opon mózgowych nie przewiało … :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

W moich katalogach około 70% wejść jest z wyszukiwarek i myślę, że część internautów zanim przejdzie z katalogu na stronę to zerknie na opis.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Potwierdzam, w moich katalogach jest podobnie, jest wiele wejść z wyszukiwarek, potem klik, może jednak sensowny opis jest przydatny, bo nigdy nie wiesz kto go przeczyta? :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Pośmiejcie się:

Naszym centralnym obiektem - ubezpieczenie nie tylko rangę i szybkie dostawy artykułów, jednakże także zapewnić konsumentowi przeprowadzki biur Warszawa najważniejszy rząd służb. Sprawnych i cechy przedmiotów do Polski w przystępnej wartości taxi bagażowe Warszawa- to co my szukamy do. Ewidentnie przeprowadzanie tych zleceń nie jest realne bez osobne postępowanie firmy transportowe Łódź do wszelkiego nabywcy. Bez tego, jest po prostu nierzeczywiste osiągnąć jego powierzenie i wierność. W produkcie, nasi odbiorcę odbierają najpozytywniejsze alternatywy spedycji do Polski.

Najśmieszniejsze jest to, że ten bełkot jest unikalny ;)

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

No Panowie, albo jakość albo unikalność. Przy kilku opisach można jeszcze mieć i unikalność i jakość, ale jak ktoś ma do obskoczenia "kilka" tysi katalogów, to... macie to co macie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No Panowie, albo jakość albo unikalność.

Są różne szkoły :P

1. Jest szkoła Don Kichota - czyli unikalne wpisy, ale za to walka z wiatrakami i próba zmiany bełkotu w mowę polską.

2. Jest szkoła normalnych adminów - czyli lepszy wpis, niekoniecznie unikalny, ale taki, który da się przeczytać i w dodatku można go zrozumieć.

Ja osobiście wolę tą drugą wersję.

Jak wiadomo lepsze są unikaty dla katalogów i dla właścicieli stron www, ale jeśli ktoś z dodających nie potrafi nic sensownego sklecić, wolę mieć jakąś kopię, niekoniecznie tą po tysiąckroć dodawaną, ale poprawną.

Zawsze jako admin mogę coś zmienić lub dodać … z bełkotem nic nie da się zrobić, a żeby go zmienić traci się czas i nerwy.

Jak dalej tak pójdzie i będziecie chcieli mieć tylko unikalne wpisy, wyjdzie coś takiego:

を遣いたいですよね。自分の目指す肌に合った成分の洗顔石鹸を使用することで、憧れの肌に一歩近づきます。美肌を目指すなら、まずは洗顔石鹸の成分を調べてみるところから始めてみましょう。 ;)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

No Panowie, albo jakość albo unikalność. Przy kilku opisach można jeszcze mieć i unikalność i jakość, ale jak ktoś ma do obskoczenia "kilka" tysi katalogów, to... macie to co macie :)

nie zgodzę się - kupuje teksty (logiczne teksty) i mam zawsze unikaty a nabyłem ich około 2,5 tys

Jeżeli to jest przykład takiego unikalnego i logicznego opisu, to fakt, tak można. Tylko, że ja nie lubie (a musze) wstawiać w opisie strony tekstów z cyklu "poczytaj mi mamo". Pole "Opis strony" w katalogu jest polem gdzie wpisujesz informacje o tym co znajdziesz na stronie (i o tym zapomniała chyba część włascicieli katów i jak widac część dodających), a nie o tym co tam wstawiłeś, na temat samej strony wstawiłeś ostatnie zdanie. Masz kolejny opis unikalny - 508 znaków (znaczy teraz unikalny, bo za chwile już nie, ale synonimy wrzucisz i masz unikat):

Ogórki są warzywami, które bardzo fajnie komponują się na kanapkach z wędliną. Jak doskonale wszyscy wiemy, wędlina pochodzi czasem od świnek, a czasem od krówek. Całe szczęście to nie ma najmniejszego znaczenia dla zielonego koloru ogórka, bo ten dała mu natura i rodzaj wędliny zastosowany w naszej kanapeczce nie ma na niego wpływu. Pomyślcie jak wspaniale było by zajadać się taką kanapeczką wpisując w Google na przykład „Biura nieruchomości w Gryficach”. Spróbujcie, a kto wie, może wam się to spodoba.

Unikalny i logiczny. Tak, da się... :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

właśnie dostałem zgłoszenie z takim opisem ;) do zadbanego seokatalogu, a nie do webmini oczywiscie :)

Wielki limit meble na wymiar Warszawa w blaty nazwie, metalowa baza i goleni. Tablice komponują się - naprawa i jadalnia zbiory, drzewo, szkło, metal. Proponujemy również meble ogrodowe nie tylko dla lobby hotelu, jednakże w recepcji, bary, tarasy, kawiarni i lokali i sprzęt konferencyjny - konstruowane stoliki, krzesełka oficjalne wieżowych. Studio kuchni i budynku przekazuje doborowe innowacyjnej kuchni, meble dla dzieci wstaje, planowania 3D, wizualizacje, inicjatywie wnętrz. Przyznajemy meble kuchenne, żyłce, stoliki, krzesła, ściennych, pokoje."

Jeżeli to jest przykład takiego unikalnego i logicznego opisu, to fakt, tak można. Tylko, że ja nie lubie (a musze) wstawiać w opisie strony tekstów z cyklu "poczytaj mi mamo". Pole "Opis strony" w katalogu jest polem gdzie wpisujesz informacje o tym co znajdziesz na stronie (i o tym zapomniała chyba część włascicieli katów i jak widac część dodających), a nie o tym co tam wstawiłeś, na temat samej strony wstawiłeś ostatnie zdanie.

Hm.. no jeżeli potrafisz około 2500 razy napisać unikat o swojej stronie to zmieniam copyrightera tylko podaj mi stawkę (od razu zamawiam 1000)......... Nie bawię się w synonimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności