Skocz do zawartości

Co was wkurza w pozycjonerach?

Pey

Rekomendowane odpowiedzi

Hm.. no jeżeli potrafisz około 2500 razy napisać unikat o swojej stronie to zmieniam copyrightera tylko podaj mi stawkę (od razu zamawiam 1000)......... Nie bawię się w synonimy.

Przeczytaj może uważnie mój cały post, a szczególnie fragment z tym co myślę o polach "opis strony". Ty tam (w tych polach) podajesz jakieś brednie z "życia wzięte", a nie to co tam powinno się mieścić i jednocześnie nie zgadzasz się, że albo masz jakość albo unikalność. Dla mnie jakść to porządny opis o tym co jest na stronie, czego dotyczy stona, a tego nie da się zrobić unikalnie (może wyjątkiem sa strony o wszystkim, ale w przypadku firm chyba mało która zajmuje się wszystkim) przy takiej ilosci katalogów. No chyba, że robisz jak Ty, jedno zdanko z zaproszeniem na stronę, czy wtrąceniem o czym jest strona, a reszta o przemysleniach osoby, która te teksty pisze :puknijsie:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mnie najbardziej wkurza jak opis jest napisany w stylu precla, nic o stronie za to dużo o jej tematyce.

A ile mozna razy napisac coś na 1k znaków o serwisie ktory przykładowo oferuje rury pcv?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

damcar, nauczyłem pisać tych co mam na etacie, moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Nu i SEOleniwiec + własnoręcznie skrojona baza synonimow dostosowana do stylu pisania

niestety sprzedaję nieruchomości a pozycjonowanie dodam AMATORSKIE to moja pasja i nie zatrudnię pisarzy na etat do tej profesji - pozostało mi pozostać przy "wypróbowanym" pisarzu no chyba że "zakręcony" mi pomoże

@lena-007 dlatego piszę (już kolejny raz), że albo masz unikalne wpisy, albo masz jakość. No ale część (dodających wpisy i włascicieli katalogów) nadal nie łapie o co chodzi w katalogu stron. Uważają, że pisanie o pierdołach (nawet jeżeli sa powiązanie tematycznie) zamiast o czym jest konretna strona to jest unikalnalny opis i jakość w jednym. Z unikalnym się zgodzam i zgadzałem, z jakością nie ma to niestety jednak nic wspólnego, przynajmniej jeżeli chodzi o katalogi :(

- Reklama -

No ale część (dodających wpisy i włascicieli katalogów) nadal nie łapie o co chodzi w katalogu stron. Uważają, że pisanie o pierdołach (nawet jeżeli sa powiązanie tematycznie) zamiast o czym jest konretna strona to jest unikalnalny opis i jakość w jednym.

Dlatego właśnie nie upieram się przy 100% unikach w moich katalogach. Akceptuję wartościowe strony nawet jeśli opisy nie są do końca unikalne (w przypadku niektórych stron naprawdę trudno pisać wielokrotnie o tym samym) chyba że ktoś powiela dokładnie ten sam opis z uporem maniaka - wtedy wpis ląduje w koszu. Zawsze lepszy jest sensowny tekst lub sensownie synonimizowany opis, niż unikalne" wynalazki brzmiące jak ślinotok pijanego dadaisty...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

@Sebastek, ale to jest akurat, moim zdaniem, konsekwencją wymagań co poniektórych właścicieli katów, którzy unikalność strony (nie wpisu, strony) starają się budować unikalnymi wpisami. :]

- Reklama -

Dlatego właśnie nie upieram się przy 100% unikach w moich katalogach. Akceptuję wartościowe strony nawet jeśli opisy nie są do końca unikalne (w przypadku niektórych stron naprawdę trudno pisać wielokrotnie o tym samym) chyba że ktoś powiela dokładnie ten sam opis z uporem maniaka - wtedy wpis ląduje w koszu. Zawsze lepszy jest sensowny tekst lub sensownie synonimizowany opis, niż unikalne" wynalazki brzmiące jak ślinotok pijanego dadaisty...

Bardzo słuszne podejście :(

Wściekam się, jak ktoś odwala mój napisany z palca opis bo nie jest unikalny. Zgodzę się, że część może być podobna do innego, ale jak po raz trzysetny pisać o tym samym w zupełnie unikalny sposób?

No chyba, że wezmę parę zgrzewek browca za inspirację i powstanie taki unik, że ho ho ;)

Będzie to super-mega unikalny w całym kosmosie unik na 100%, co prawda luźno nawiązujący do tematu i czasem zawierający keywordy ale UNIK :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności