Skocz do zawartości

Mam Córę :)

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hmm w pierwszym poscie nie masz sygnaturki a potem masz :mellow:

a to taki myk ;-)

Gratulacje :) Miłość do PiO :D

Miłośc do PIO to ma mój najstarszy syn (12lat) - uwielbia dział "dowcipy" choć połowy nie rozumie i przylatuje do mnie co jakiś tam czas z zapytaniem co to znaczy coś tam, albo, o co chodzi w tym dowcipie....

Pierwszy raz widzę, żeby ktoś z radości założył taki temat na forum. Gratulacje:)

Zawsze musi być ten pierwszy raz:)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

bo to nie sygnaturka :(

sygnaturka, tylko czasem jest 'off'

Gratuluję, dorobek konkretny :D

Ja mam 2 bliźniaczki 1,5 roczne też jest wesoło :)

Moja mama ostatnio stwierdziła, że ja to mam zdrowie, bo jej to by się nie chciało mieć dzieci w takim rozstrzale wiekowym: 12, 8, 5, 0 lat :)

Mar_Dal: no musze się jakoś odmłodzić, to chociaż w stopce :)))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

MaxPan myślałem że jesteś młodszy :D
Coś Ty, przeż Max to stara ###### jest :(

Moja mama ostatnio stwierdziła, że ja to mam zdrowie.....

Ty jak Ty, ale kobieta Twoja to na pewno :D, ale z tego co mówią wielodzietni :) wynika, że to 4 to już pierwsza trójka chowa nie rodzice :(

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Moja mama ostatnio stwierdziła, że ja to mam zdrowie.....

Ty jak Ty, ale kobieta Twoja to na pewno :), ale z tego co mówią wielodzietni ;) wynika, że to 4 to już pierwsza trójka chowa nie rodzice :D

No moja to ma zdrowie, ze ze mną wytrzymuje :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności