Skocz do zawartości

dwie powycje w wyszukiwarce

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

panowie spece podpowiedzcie mi bo sam już nie wiem

Prowadze jednoosobowa działalność

mam stronkę zrobioną przez nastolatka. zapewne większego badziewia nie da się zrobić. kiedyś tam wstawiłem adres tej swojej strony do kilku katalogów. doslownie nie więcej niż 15 z czego połowa się nie udało gdyż przyszły odpowiedzi że wymagają żebym ja wstawił ich linki a że nie wiedziałem jak, to dałem sobie spokój.

ale do rzeczy.

gdy wpisze się w google usługi spawalnicze warszawa, to jestem w połowie drugiej strony, przy czym pierwsza to prawie w całości katalogi firm takie jak Panorama firm itp.

a gdy wpiszę spawanie warszawa to chyba nie ma jej wcale bo dojechałem chyba do 50 tej strony i dałem sobie spokoj.

dodam że oprócz dodania do tych kilku katalogów nie było robione kompletnie nic.

generalnie pytam z ciekawości bo i tak prawie nikt się nie odzywa. a wejść na niej miałem kilkanaście wciągu ostatnich 3 miesięcy. pozdrawiam

nie dawajcie linków jeśli można tylko opiszcie w dwóch zdaniach o co tu chodzi. pozdrawiam wszystkich

bo dodawałeś do katalogów z anchorem usługi spawalnicze warszawa.

:( pewnie spawanie warszawa jest mocniej pozycjonowane przez konkurencję niż usługi

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Spawacz, pracowałem w budownictwie 7 lat, wiem, że dobry spawacz ma siano. Proponuję zrobić tak: kliknij tutaj i daj ogłoszenie w sprawie pozycjonowania Twojej strony. Pamiętaj tylko by przeczytać regulamin.

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Na tym polega pozycjonowanie że pozycjonujesz na poszczególne frazy, to że jesteś na TOP 10 na hasło "spawacz Warszawa", nie oznacza że będziesz na top na hasło "spawanie Warszawa", na bardzo proste frazy wystarczy że będziesz miał treść strony nasyconą słowami kluczowymi, czym trudniejsza fraza tym więcej trzeba zrobić aby być na TOP

mam stronkę zrobioną przez nastolatka. zapewne większego badziewia nie da się zrobić.

A skoro jak uważasz strona jest badziewiem to przed przystąpieniem do katalogowania/preclowania pomyśl o zrobieniu nowej strony odpowiednio zoptymalizowanej pod kątem wyszukiwarek.

A najlepiej to rzuć linkiem to ocenimy czy badziewie :)

Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog :)

A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia!

mam stronkę zrobioną przez nastolatka. zapewne większego badziewia nie da się zrobić.

A skoro jak uważasz strona jest badziewiem to przed przystąpieniem do katalogowania/preclowania pomyśl o zrobieniu nowej strony odpowiednio zoptymalizowanej pod kątem wyszukiwarek.

A najlepiej to rzuć linkiem to ocenimy czy badziewie :)

dzięki tutaj za wszystkie podpowiedzi

Moja "witryna" to www.weldmag.pl :,(

tak przy okazji. czy skoro tu powyżej wpisałem adres mojej strony to już jest to linkowanie, czyli robot czy coś tam już to zauważy? sorry za naiwne pytania

no skoro już pytam to jeszcze jedno pytano. dlaczego wyskakuje mi reklama gruppon skoro ja tego nie chcę? a to jest zdaje się płatny serwer. pozdro

To jest link do Twojej strony- spawanie Warszawa. Reklamy wyświetlają Ci się pewnie dlatego, że masz podpięte statystyki do strony. Mi się tak wyświetlało gdy miałem darmową wersję stat24.

Twoja strona wymaga trzech rzeczy- Twojego tekstu konkretnie dotyczącego tego czym się zajmujesz. Tekst ten powinien być "obrobiony" przez speca od optymalizacji stron. Na stronie przydałyby się autentyczne, Twoje zdjęcia. Dopiero później można myśleć o pozycjonowaniu.

Pamiętaj, że jedną sprawą jest pozycja strony w wyszukiwarkach a drugą optymalizacja pod kątem Twojego Potencjalnego Klienta. Gdyby na pierwszej stronie w Google wisiało 10 Twoich stron, takich jak ta, nie zadzwoniłbym do Ciebie. Bo strona nie jest indywidualna, autentyczna.

Przejrzyj strony konkurencji lub inne branżowe, może wyłapiesz różnice.

Powodzenia!

Edycja: literówka.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To jest link do Twojej strony- spawanie Warszawa. Reklamy wyświetlają Ci się pewnie dlatego, że masz podpięte statystyki do strony. Mi się tak wyświetlało gdy miałem darmową wersję stat24.

Twoja strona wymaga trzech rzeczy- Twojego tekstu konkretnie dotyczącego tego czym się zajmujesz. Tekst ten powinien być "obrobiony" przez speca od optymalizacji stron. Na stronie przydałyby się autentyczne, Twoje zdjęcia. Dopiero później można myśleć o pozycjonowaniu.

Pamiętaj, że jedną sprawą jest pozycja strony w wyszukiwarkach a drugą optymalizacja pod kątem Twojego Potencjalnego Klienta. Gdyby na pierwszej stronie w Google wisiało 10 Twoich stron, takich jak ta, nie zadzwoniłbym do Ciebie. Bo strona nie jest indywidualna, autentyczna.

Przejrzyj strony konkurencji lub inne branżowe, może wyłapiesz różnice.

Powodzenia!

Edycja: literówka.

Kurde a jak ty to zrobiłeś że jest napis spawanie-warszaw a po kliknięciu wyświetla się moja strona, w więc to jest link do niej i powinienem go wklejać w katalogi? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności