Skocz do zawartości

dwie powycje w wyszukiwarce

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego weldmag zleć to lepiej komuś a tutaj ucz się powoli SEO tak żeby nikt Cię nie oszukał, dobrze Ci radzę :) ja 3 lata poznawałem tajniki pozycjonowania.... ;)

No chyba że masz werwę do nauki to musisz przegrzebać całe forum + chociaż podstawy html'a ;)

A to jak kolega to zrobił to właśnie podstawy html'a :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Napiszę ostatni raz, nie będę ileś razy powtarzać :)

Co z tego, że stronę będziesz miał na 1 miejscu w G? Zacznij od tego co masz do powiedzenia Twoim klientom na swojej stronie. Biorąc pod uwagę Twoją wiedzę na temat pozycjonowania i optymalizacji- ogranicza się ona do tego, ze trafiłeś na odpowiednie forum. To bardzo dobrze na początek ale nie wystarczające do tego byś mógł się teraz sam zająć stroną.

Dlatego rozważ zlecenie optymalizacji strony a następnie pomyśl o pozycjonowaniu. W między czasie czytaj, czytaj potem jeszcze trochę poczytaj a potem zadawaj bardziej konkretne pytania ;)

Powodzenia!

P.S. Ja zlecałem całkowitą budowę swojej strony od podstaw trzy razy. Myślisz, że jestem zadowolony z rezultatu? Nie. Bo zawsze można coś zrobić lepiej.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

tak.. macie rację panowie. nie będę sie sam brał za pozycjonowanie, chyba że za dodawanie raz dziennie strony do jakiegoś katalogu... o ile dowiem się gdzieś jak robić to prawidłowo, no bo do tego chyba nie potrzeba uczyć się przez trzy lata. I nie chodzi mi tu o moją badziewną stronę firmowa , tylko o duży portal który własnie powstaje i wywaliłem na niego kupę kasy. no chyba nic nie spierniczę jeśli będę dodawał swój link (tak myśle ze link) tylko do moderowanych katalogów raczej płatnych. pozdrawiam

Jak to będziesz robił w odpowiedni sposób to nic się nie stanie, ale najlepiej robić to dobrze i wtedy mieć już jakieś efekty, takie jest moje zdanie, powodzenia :)

dlatego nic nie będę robił dopóki nie będę absolutnie pewien że wiem co robię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności