Skocz do zawartości

katalogowanie stron

nowy1

Rekomendowane odpowiedzi

Taki jest sens ze każdy pewnie sobie podlinkuje wpis SB lub XR lub inna techniką tak by wpadł do indexu a Ty dzięki temu masz bardziej podlinkowaną domenę, co skutkuje zwiększeniem PR a co z tym idzie masz coraz bardziej wartościowy katalog. Jest on Twoim swoistym zapleczem z dużą ilością site.

Ps. Tylko nie uśmiercaj go robiąc na początku z niego płatny ( jeśli mowimy o sekatalogu )

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Taki jest sens ze każdy pewnie sobie podlinkuje wpis SB lub XR lub inna techniką tak by wpadł do indexu a Ty dzięki temu masz bardziej podlinkowaną domenę, co skutkuje zwiększeniem PR a co z tym idzie masz coraz bardziej wartościowy katalog. Jest on Twoim swoistym zapleczem z dużą ilością site.

Ps. Tylko nie uśmiercaj go robiąc na początku z niego płatny ( jeśli mowimy o sekatalogu )

No tak ale jak katalog ma pr=0 to myslisz ze ktoś go podlinkuje? płatność nie wchodzi w grę.

Jeśli strona zostanie dodana przez osobę, która linkuje swoje wpisy (czy to SWL'em czy blastami) to niezależnie czy katalog ma jakiś PR czy też nie to zostanie podlinkowany. Te linki potem przekładają się na moc całego katalogu.

W systemie np:Linki24 to się zgodzę ze link mojej strony gdzieś tam może być ale czy on będzie dopisany do strony właściciela który używa tego systemu?Z tego co sie orientuję to on tylko robi wpisy,ok potem ta strona może być wyświetlana w google ze np.jest w moim katalogu ale to nie to samo co link u mnie i na jego stronie prawda?

Im więcej wpisów tym więcej stron w indeksie wujka G, tym masz większe zaplecze. A swoje katalogi należy też samemu linkować, katalogować, preclować, blastować czy co kto tam robi. Nie tylko czekać, aż inni podlinkują swoje wpisy.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Im więcej wpisów tym więcej stron w indeksie wujka G, tym masz większe zaplecze. A swoje katalogi należy też samemu linkować, katalogować, preclować, blastować czy co kto tam robi. Nie tylko czekać, aż inni podlinkują swoje wpisy.

To ja napisałem w pytaniu:)a o pozycjonowanie to ja się nie pytam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności