Skocz do zawartości

Niszcząca moc..

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno lepszy niż zaspamowany publiczny z "darmowymi" mp3, warezem i paroma innymi kwiatkami :rotfl:

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

To jaki z niego precel, jak nie można artykułów dodawać :rotfl: ?

prywatny :) jak większość dobrych i wartościowych precli :)

jesli masz problemy z artkami, zainstaluj sobie wtyczke wypiekacz, ustaw minimalna liczbe znakow, max liczbe linkow, tagow itd i wiekszosc smieci nie spełniajaca regulaminu pojdzie ci od razu do szkicow. ulatwnia prace :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

pandha - przyda się info na przyszłość - dzięki. Jakbyś nazwę tej wtyczki wpisał to będę wdzięczny.

- a co do precla to docelowo miał być dla wszystkich ale po drodze zacząłem go pieścić (linkować jak na moje możliwości dość mocno, dbać o treść, oprócz chłamu mojego autorstwa jest kilka tekstów przyjaciół z poszczególnych branż) i trochę zrobiło mi się szkoda niszczyć to przypadkowymi wpisami.

Ponadto doszedłem do wniosku że zadbany, linkowany blog da mi więcej mocy niż klasyczny precel.

...ale może się mylę - czas pokaże.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Nazywa się dokładnie tak, jak podał pandha. Popełniła go osoba z forum - pobranie

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Wypiekacz zainstalowany i z edytowany. Zobaczymy czy powstrzyma moich kochanych spamiarzy :D

Niestety ta wtyczka do komentarzy dalej przepuszcza spam. Podpowiecie jak ją poprawnie skonfigurować ???

Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm.

wtyczka do komentarzy wymaga klucza - aby go uzyskać trzeba się zalogować na wordpress.com i tam w profilu masz coś takiego jak uzyskaj Twój kod aksimet

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności