Skocz do zawartości

[sprzedam] aktualną listę SEOkatalogów - 1245 w 5 kategoriach

fluore

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania aktualną listę 1245 SEOkatalogów. Ze względu iż robiłem listę dla siebie podzielona jest ona na kilka kategorii:

1. Wpisy darmowe ( wpisy zupełnie darmowe, nie wymagające BL, ani określonego PR) - 590

2. Wpisy darmowe dla stron z określonym PR ( tutaj PR od 1 do 5) - 64

3. Wpisy płatne ( w przedziale od 0 do 1 zł netto, przeważnie SMS ale bywają również przelewy) - 273

4. Wpisy płatne ( w przedziale większym niż 1 do 5 zł netto, większość płatne SMS ale bywają również przelewy) - 285

5. Wpisy płatne ( więcej niż 5 zł netto) - 30

6. Wpisy z obowiązkowym BL lub inne cudeńka - 5

Ze względu iż nie jestem skłonny umieszczać BL ani dokonywać przelewów na konto dlatego też przy katalogach umożliwiających umieszczenie BL, oraz płatność na konto wybierałem inną formę np. SMS.

Jest to lista, która używam osobiście do katalogowania i dlatego też jest ona regularnie aktualizowana. Jeżeli w przeciągu miesiąca zaktualizuję listę o kolejne katalogi otrzymasz ją całkowicie za darmo.

Cena za całą aktualną bazę wynosi 40 zł, przelew na konto lub Paypal

Kontakt mailowy : sprawne[.]pozycjonowanie@gmail.com oraz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności