Skocz do zawartości

Darmowy Seokatalog

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Jako, iż jakimś cudem i nieskończonymi pokładami cierpliwości generala, ukończyłem aktualizację pierwszego katalogu do ver. 1.41, mogę go tu zaprezentować.

Darmowy katalog stron

templatkę zrobił wieki temu ilgesu - chwała mu bo nie skasował mnie na wiele :D

Na punkcie unikalności wpisów fizia nie mam, ale gramatycznie i ortograficznie to powinny jakoś wyglądać. Jak z mieszarki teksty - to składne ;)

Takich naprawdę przezapleczówek też nie przyjmę, no chyba, że się prześlizgnie, jak robicie zaplecza ze "stronkami firmowymi" to jak ma ona 4 podstrony i w kontakcie jest tylko mail - to też wezmę i nie przyjmę

Katalog oczywiście będzie linkowany, o wszelkich błędach piszcie to się starał będę naprawiać (to potrwa)

Chyba wszystko z ogłoszeń parafialnych.

@edyta - poprawiona xywka designera :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Opisówka katalogu z głównej "wylata" na sidebar.

Amba zjadła rss z głównej. Pojawia się za to w kategoriach, ale z jakimiś śladowymi ilościami białego tła - i też "wylata".

Ogranicz długość treści w rss, bo zaraz się pojawi ktoś "życzliwy" i będzie podciągał całe wpisy.

@ilgesu - w podkategoriach też jeszcze ikonka rss siedzi.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Dodaj kategorię Humor / Gry Online

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

no właśnie nie wiem czy to hostingu wina. Katalog stoi na neteasy, a zalicza częściej zwieche, niż te co na omni (btw, jak się spora część osób wyniosła z omni - to nawet działa :D)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności