Skocz do zawartości

Seokatalogi a logowanie

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Chciałbym się was zapytać, cóż to za nowa moda udostępniania dodawania stron jedynie po zalogowaniu się? Już nie wystarczy, że co trzeci SEOk zrobił się płatny? Jakaś metoda na walkę ze spamem czy co?

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Sorry, ale co ma rejestracja do bazy maili?

Maila i tak podajesz, zarejestrowany lub nie. ;)

Nie wiem skąd to dziwne podejście.

Być może dlatego, że w starszych wersjach seokatów, nie było takiej opcji - tak mi się przynajmniej wydaje, nie przypominam sobie, aby w wersji 1.31 była opcja "tylko dla zarejestrowanych".

Swoje katalogi staram się robić jak najbardziej user friendly. Captche włączyłem dopiero po kombinacjach alpejskich, kilku użytkowników z PiO - pozdro :)

Też to zauważyłem ale w większości jak katalog jest słabo podlinkowany to nie warto się rejestrować. Z resztą nawet co do bazy meili to i tak większość używa jakiegoś swojego adresu @ specjalnie do katalogowania (interia,o2 itd.)

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Zbierających mejli się nie boje... bo na to są paragrafy ;-) Ale wkurza mnie, bo tydzień temu dodawałem do dobrego, płatnego katalogu i było cacy a wczoraj... "musisz być zalogowany aby dodać stronę". No i po co pytam się, po co? :/

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

W swoich katalogach wprowadzilem obowiazkowe logowanie z jednego prostego powodu. User sam moze edytowac swoje wpisy, do teraz to wygladalo tak ze albo ja edytowalem, albo przepinalem wpis do nowo zalozonego usera, przy 10 katalogach jest ok, ale obecnie posiadajac ich prawie 100, czlowiek siedzial pol dnia i zajmowal sie poprawkami bledow zrobionych przez dodawaniu i odpowiadaniu na meile 'czy mozna poprawic'.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności