Skocz do zawartości

Reaktywacja katalogów...

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

Przy dodawaniu strony wyskakuje:

Warning: require_once(/home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/templates/typuje.com/add-jquery.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/templates/typuje.com/add.php on line 13

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/templates/typuje.com/add-jquery.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/templates/typuje.com/add.php on line 13

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Cieszę się, że moje katalogi trafiły w dobre ręce. Ja niestety wymiękłem czasowo z nimi. Zbyt dużo innych obowiązków. Powodzenia Silvert! Z tego co pamiętam po GA to typuje.com stało najwyżej jeśli chodzi o ruch, więc chyba najmocniejszy Twój kąsek. Pomyśl tylko o zmianie skórki, może ona przyciągnie więcej osób. No i przejmuj pozostałe i rób z nich użytek. Niech się nie marnują :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności