Skocz do zawartości

Durczok pijany na żywo :D

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Pomimo że TVN bardzo intensywnie próbuje zatuszować sprawę i w dużym stopniu im się to udaje, to jednak to co wpadło w sidła internetu, już się z nich nie wydostanie.

Widzę w tym wielką ironię, ponieważ dopiero co dziennikarze TVN strasznie męczyli posła Dorna o to że był pijany w sejmie (co bardzo mi osobiście się nie spodobało, szczególnie to że dorosły mężczyzna nawet nie miał odwagi się przyznać do faktu dokonanego)

What comes around, come back around :)

https://www.youtube.com/watch?v=dyxHpUpOL8E

edit: najlepsze komentarze: "dobrze że się nie porzygał, stół byłby znowu upier*****" albo " po prostu nawąchał się pronto parującego z biurka"

No popił troszkę, przedłużał sylaby, wyluzował się i włączył mu się "głupi żarcik". Ale nic po za tym. Według mnie nie skompromitował się, nie widzę nic śmiesznego tutaj.

Jaki znowu zalany? Może po dwóch piwkach, czy setce... rozluźnił się człowiek, a wy larmo robicie. Dla mnie ten program wyszedł fajnie, luźno i bez spinki. Może gdyby sobie każdy tak troche wrzucił na ruszt, nie byłoby tego dziadostwa w tv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności