Skocz do zawartości

Dlaczego tak długo indeksuje się strona?

seoseo11

Rekomendowane odpowiedzi

1,5 miesiąca bez indeksacji to albo te "dobre" linki nie są znane jeszcze dla google, albo masz jakąś blokadę (np w robots.txt) dla google, albo jesteś szczęsliwym posiadaczem zbanowanej domeny (mogłeś ją zakupić jako już zbanowaną, co się zdarza), albo jakiś wielki pech. W pecha nie wierzę.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Co to znaczy nie indeksuje sie?

Nie ma jej w wynikach kiedy wpisujesz w wysukiwarke nazwe domeny?

Cz moze nie ma cache?

Jak po takim czasie nie ma jej w wynikach na nazwe wlasna to wyraznie cos nie tak, nie masz tam przypadkiem pliku robots.txt z zakazem indeksacj ?, a moze zarejestrowales zbanowna domene, powodow moze byc kilka.

Inna sprawa ze bombardowanie linkami mlodej domeny tylko po to zeby ja zaindeksowac nie jest najlepszym pomyslem.

Swieza, niezbanowna, strona nawet bez tresci powinna sie zaindeksowac sama do tygonia, wystraczy ze ja odwiedzasz jednoczesnie zalogowany w google. Ba czasem toolbar wystarczy.

Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie boja podac adress swierzej strony.

Rozumiem cos co juz sie pozycjonuje, ma dochody z tresci itp, ale nowka?

Chyba ze sie wstydzisz grafiki.. niestety jak wszyscywyzej pisza bez podania adresu strony to wrozymy tu z fusow.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Ja np dodałem wpisy do katalogu zgreda, i od 3 miesięcy nie indeksuje się!

pech? czy magia Zgreda xD?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności