Skocz do zawartości

Nowa platforma Sprzedajemy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie zorganizowany konkurs :)

Jedna rzecz mi przeszkadza - brak kategorii. Wszystkie przedmioty wrzucone do jednego, worka, ciężko znaleźć coś konkretnego i to przeglądać. Czy pojawią się kategorie wraz ze startem serwisu?

//Edycja

Jednak kategorie istnieją, nie wyświetlają się jednak jako opcja ograniczająca wyniki.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie uważasz, że to delikatny falstart? Prosisz o opinie czy komentarze, ale na każde pytanie odnośnie serwisu odpowiadasz, że będzie wiadomo jak serwis ruszy...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Może niech to w całości wystartuje do porządku, wtedy userzy przetestują serwis w całości i wtedy skomentują.

Jak narazie gadamy o kocie w worku. Z tymże widzimy sam worek, który prezentuje się na chwilę obecną ciekawie :):D

ale widzę że nie jesteś pierwszy z tym pomysłem w Polsce :D już istnieje podobny serwis wykonany przez Agorę...

a tak dla jasności możesz publicznie napisać o który serwis Tobie chodzi ? ...aby jasno było wiadomo o który chodzi ?:)

postaram sie wtedy zaargumentowac dlaczego wg mnie sie mylisz

serwis to https://znam.to/ jak narazie wszystko ma to o czym mowa z definicji social shopping

A no i też jestem za tym że trochę popełniłeś falstart podając na tacy pomysł ;) A Twoja realizacja dopiero pod koniec marca, więc sporo czasu na to żebyś miał jeszcze większą konkurencję.... a nawet być szybszym niż Wy. Pamietaj rynek nie śpi. Oczywiscie nie zaprzeczam że nie powinno się robić przedsmaku ale nie z takim wyprzedzeniem kilkutygodniowym. Tutaj może być tak jak z podbij.pl i jego multum klonów. A jeszcze przy takich czasach że wszystko co związne jest ze społecznością to jest na topie a jeszcze jak włączy się w to FB to już w ogóle ;) Dlatego myślę, że powinniście najpierw zrobić a potem się pochwalić i od razu reklamować ;) Sorry że tak dość chłodno podchodzę do tematu, ale jeszcze za bardzo nie czuje tego pomysłu ... a zauważam moim zdaniem trochę dużo błędów jak na samym początku którymi się dzielę jako osoba z zewnątrz. Mam nadzieje że zbyt za skórę nie wejdę :P

A no i też jestem za tym że trochę popełniłeś falstart podając na tacy pomysł ;) A Twoja realizacja dopiero pod koniec marca, więc sporo czasu na to żebyś miał jeszcze większą konkurencję.... a nawet być szybszym niż Wy. Pamietaj rynek nie śpi. Oczywiscie nie zaprzeczam że nie powinno się robić przedsmaku ale nie z takim wyprzedzeniem kilkutygodniowym. Tutaj może być tak jak z podbij.pl i jego multum klonów. A jeszcze przy takich czasach że wszystko co związne jest ze społecznością to jest na topie a jeszcze jak włączy się w to FB to już w ogóle ;) Dlatego myślę, że powinniście najpierw zrobić a potem się pochwalić i od razu reklamować ;) Sorry że tak dość chłodno podchodzę do tematu, ale jeszcze za bardzo nie czuje tego pomysłu ... a zauważam moim zdaniem trochę dużo błędów jak na samym początku którymi się dzielę jako osoba z zewnątrz. Mam nadzieje że zbyt za skórę nie wejdę :P

...waśnie na tacy nie podaję pomysłu, ponieważ sama idea social shoping, selling... etc. jest dość szeroka, i podejrzewam że jak z definicji chcielibyśmy wszystko wdrożyć w jednym serwisie to wyszedłby niezły kogel-mogel, przesyt formy nad treścią itp.

dlatego uważam że nie odsłoniliśmy się do tej pory niczym czego nie powinniście wiedzieć ;-) diabeł tkwi w szczegółach ! to tak jakby składniki każdy znał ale sam przepis na podstawie tych składników jest właśnie ohh ahh :-))

czy bedzie ohh ahh to czekam juz z niecierpliwoscia az ruszymy na takie konstruktywne komentarze, krytykę, opinię jak od Ciebie

ps.za skórę nie wejdziesz, bo rozumiemy że przecież musimy, jakby co, tłumaczyć się z projektu :D

Fajnie zorganizowany konkurs :)

Jedna rzecz mi przeszkadza - brak kategorii. Wszystkie przedmioty wrzucone do jednego, worka, ciężko znaleźć coś konkretnego i to przeglądać. Czy pojawią się kategorie wraz ze startem serwisu?

//Edycja

Jednak kategorie istnieją, nie wyświetlają się jednak jako opcja ograniczająca wyniki.

to jest jak narazie strona konkursowa, oczywiście nie trudno się domyślić że takie funkcjonalności jak kategorie ...i o wiele więcej oczywiście będą

jak narazie konkurs = zapowiedź i absolutne minimum (kropla w morzu) funkcjonalności ;-)

Wszystkie funkcjonalności serwisu będzie można zobaczyć wraz ze startem serwisu, czy uchylicie rąbka tajemnicy wczesniej?

wraz ze startem, dlatego cierpliwie proszę czekać

Nie uważasz, że to delikatny falstart? Prosisz o opinie czy komentarze, ale na każde pytanie odnośnie serwisu odpowiadasz, że będzie wiadomo jak serwis ruszy...

ten "falstart" to kampania prelunch'owa, podczas której uważam że wskazane jest zapytać internautów o to co już się ukazało, o nastroje, podejście do nowego pomysłu, itd.

uważam że na tym etapie trochę już zostało powiedziane, reszta to strategia całęgo projektu

Może niech to w całości wystartuje do porządku, wtedy userzy przetestują serwis w całości i wtedy skomentują.

Jak narazie gadamy o kocie w worku. Z tymże widzimy sam worek, który prezentuje się na chwilę obecną ciekawie :):P

Zgadzam się, jak wystartuje to uzbrajam się w cierpliwość, dużo kawy i oczywiście tu (PiO) będę szukał krytyki od doświadczonych oblatywaczy sieci :)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

...że jest to rzeczywiście serwis (znam.to) jakich wiele powstaje, a idea social selling wykracza z samej definicji poza ramy tego co serwuje nam ten serwis, czyli nawiązując do mojego poprzedniego wpisu: można pójść różnymi drogami social selling, my poszliśmy (Sprzedajemy.pl) tą której do tej pory nikt nie poszedł

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

• 2 tygodnie później...

Ja mam pytanie tylko gdzie są działy??

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Dedykujemy ją głównie osobom prywatnym, które chcą szybko, łatwo i bezpiecznie sprzedawać swoje rzeczy oraz tym, którzy szukają atrakcyjnych rzeczy w niskiej cenie lub po prostu polują na okazję

Wszystko to oferuje allegro w dodatku bezpieczniej i pewniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności