Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dostaniesz faktury.

Ja dostałem TAX INVOICE

zaraz po zakupie, nie przysyłają, tylko trzeba sobie wydrukować, wszystkie dane firmy sa wraz z licencją

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

obawiam się, ze do rozliczenia funduszowego mu się nie przyda - ale to kwestia urzedników.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie dostaniesz faktury.

Ja dostałem TAX INVOICE

zaraz po zakupie, nie przysyłają, tylko trzeba sobie wydrukować, wszystkie dane firmy sa wraz z licencją

@Robbieriviera mogłbyś mi podesłać scan Twojego Invoice (oczywiście bez danych licencyjnych), dowiem się czy coś takiego przejdzie.

chcę kupić go z dotacji ale są bardo duże wymogi co do dowodów zakupu.

Dowiedz się, czy można złożyć pisemne oświadczenie (napisz że sprzedawca nie wystawia rachunków, FV) + kopie e-mail potwierdzającą zakup + potwierdzenie bankowe o poniesionym koszcie zakupu Market Samurai.

Powinni się urzędnicy zgodzić, ponieważ wszystko masz udokumentowane biało na czarnym o poniesionym wydatku. :)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Moze mi ktos pomoze:

chce uzyc opcji keyword research

powiedzmy ekrany led

zaznaczam google keyword tool - podaje swoje dane gmailowe

phrase length od 1 do 10

daje generate keywords

i znajduje mi 42 active 0 removed i 92 filtered

dla czego nie pokazuje mi wszystkich slow tylko od razu flitruje 92 z nich?

moze to mało ważne słowa tzn kiepskiego ruchu ? ewentualnie wrzuca je tam sugerując że są na długi ogon

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Market samurai stracił bardzo ważną funkcję, tj. anchor analyst, jest jakieś narzędzie, które ma coś podobnego?

ale mają przywrócić ... chyba żaden nie ma skoro Y padło. Scrapeboxem może ?

jeszcze nie - z tego co gderają - pracuja nadal nad tym

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności