Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo szczerych chęci... nie będzie Mnie. Niestety inne priorytety ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Google rank data now available with service limitations.

The maximum search depth has been lowered to 100.

Please limit your updates to a maximum of 10 keywords at a time using the "Update Selected Only" button.

Market Samurai has been updated to restore functionality to a number of services.

Google rank data in the Rank Tracker module remains unavailable, but we will return to full service as soon as we are able.

To find out more about the changes which have taken place and to keep up to date, please visit our blog.

Affected services:

Rank Tracker:

Google PageRank (Temporarily unavailable)

Index Count (Temporarily unavailable)

SEO Competition:

Google PageRank (Temporarily unavailable)

Index Count (Temporarily unavailable)

Updated services:

Keyword Research:

SEOC (Now powered by Bing search API)

SEOLC (Now powered by Bing search API)

SEO Competition:

Initial SERPS check (Available)

Rank Tracker:

Google rank data (Available with service limitations)

...

cóż... życie

dymna.jpg

Nie ma lekko - trzeba będzie kupić dostęp pełny do majestica :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No to dostaliśmy bonus. Zmiany w google są na tyle znaczne, że prawdopodobnie będziemy płacić co miesiąc za dostęp do danych. A bylo tak fajnie.

Z tego co odpisują w komentarzach to płatny będzie tylko dostęp do PRO wersji modułu Rank Trackera, "mała" ilość fraz będzie nadal dostępna w tym module. Reszta ma pozostać bez zmian tzn bez miesięcznej opłaty.

Google coś zmieniło ostatnio czy masa krytyczna użytkowników została przekroczona?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

ja nie używam rank trakera ... dla mnie najistotniejsze to SEOC i nakładka do Adwordsa :)

stat4seo ... rank tracker zawsze był mi zbędny. NIe każdy musi wykorzystywać wszystkie zabawki :)

ja nie używam rank trakera

dla mnie najistotniejsze są Keywords Research i SEO Competition - z dogłębną analizą linkowania na anchorach. A to naprawili i jest w tym momencie OK.

Do analizy pozycji - OmniCRM

dymna.jpg

i dlatego tak czy siak zostanę przy tym narzędziu ... nawet jeśli miałbym płacić miesięczny abonament...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności