Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może poszukać innych narzędzi ?

innego narzędzia w tym przedziale cenowym niema, główny konkurent kosztuje 599 USD ( 249 USD wersja podstawowa) + opląty coroczne. Ale moim zdaniem jest wart swojej ceny. Wybór nalezę do ciebie.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@maxpan, o jakim alternatywnym narzędziu piszesz, jak mogę spytać?

P.S. Może być PW jak to duża tajemnica, nie zdradzę nikomu :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@D_S zapewne o to chodzi :) Bez dobrych narzędzi nie ujedzie się w żadnym interesie, kto nie smaruje ten nie jedzie.

Przymierzam się do MS tylko te ciągłe narzekania na ten soft mnie zniechęcają trochę. Z drugiej strony to niewielka kwota więc nie ma to jak samemu spróbować.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

to ze mam stronę i refa to nic nie znaczy, ja też przymierzam sie do kupna innego softu (tez rozpatrując Powersa) aczkolwiek z marketa nadal korzystam z 2 funkcjonalności które na dziś dzień mi wystarczają.

edit: jedyne co mnie skutecznie zniechęca do powerseo to jest to: https://www.chameleonwebservices.co.uk/blog...tant-is-a-scam/

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tak ale dzięki takim wysokim oplątom rozwijają soft bo o coraz większa sprzedaż w naszej branży ciężko włączyć, ten co miał kupic już kopił, za pojedynczymi przypadkami. weź sobie ściągnij nowa wersje V5. Przetestuj, właśnie jak pisze to robię analizę dla klienta, ładnie to kula moim zdaniem

Pewnie że jest, Zgred to zacny fachowiec w temacie samuraja więc zawsze możesz liczyć na jakąś pomoc z jego strony. Więc jedynie możesz zyskać :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

i242: nie ma żadnej.

straseusz: :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie bałbym się o to - sądze że scenariusz będzie taki:

- zrobią update z Rank Trackerem, osoby którę będą chciały sprawdzać kilkadzisiąt - kilkaset fraz na TOP 1000 będą musiały płacić, a ci którym wystarczy "naście" nie będą musieli

- dzięki powyższemu odciążą się serwery i przywrócą Google w index count, cache i seoc

Myślę że teraz tam mają ciepło i pracują nad tym 12h/dzień. Bing to tylko na przetrzymanie, mogą sobie pisać że ma super API i w ogóle ale sami dobrze wiedzą że tylko Google się liczy.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

• 2 tygodnie później...

Czyli warto teraz kupować Market Samurai czy nie?

Czy działa sprawdzanie konkurencji z topa na daną frazę (SEO Competition to się chyba nazywa)?

Czy działa sprawdzenie BL?

Czy działa sprawdzanie liczby linków z konkretnych anchorem?

I czy za Market Samuraja dostanę fakturę lub rachunek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności