Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli warto teraz kupować Market Samurai czy nie?

Czy działa sprawdzanie konkurencji z topa na daną frazę (SEO Competition to się chyba nazywa)?

Czy działa sprawdzenie BL?

Czy działa sprawdzanie liczby linków z konkretnych anchorem?

I czy za Market Samuraja dostanę fakturę lub rachunek?

1. Nic tańszego o takiej funkcjonalności nie znajdziesz - taka prawda.

2. Działa, ale tymczasowo site jest z binga i cache.

3 i 4. Działa za pomocą API Majestic SEO, sprawdzisz 1000 BL wraz anchorem - wygląda to tak ZOBACZ. Tymczasowo zamiast PR linku jest podawany AC Rank czyli jakościowa ocena Majestic SEO na podstawie podlinkowania.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Wczoraj ściągnąłem demo, a potem kupiłem. Wszystko działa jak należy. Szkoda tylko, że pokazuje tylko pierwsze 1000 BL...

Czy w Market Samurai jest możliwość pokazania linków przychodzących od najsilniejszych do najsłabszych tak jak pokazuje Majestic SEO? (EDIT: już wiem - AC Rank)

Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego w SEO Competition, wartości są kolorowane? Rozymiem, że zielone to good, czerwone źle, a żółte neutralne? Ale co?

Dokładnie, przykładowo domena stara - czerwono, dużo BL - czerwono, wysoki pr - czerwono itd. - w sumie sam jestem ciekaw na jakiej podstawie to obliczają, czy jest to jakoś generowane dla każdego wyniku, czy na sztywno np. "dla przedziału pr od 3 do 10 wynik na czerwono" :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

a w majesticseo sprawdziłes czy odświeżyło ? Market korzysta z API majestica...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Czy po ostatnim upgrade MS wrzuca wam również linki regionalne?

Myślałem, że samuraj wspomaga się IE (bo domyślnie mam firefoxa z lokalizacją Polska), stąd takie wyniki, ale zmieniłem lokalizacje i nadal w wynikach regionalne stronki oraz mapki (łącznie 16 wyników).

Nie mogę się doszukać w samym programie możliwości zmiany lokalizacji. Ma ktoś z Was taki problem?

Najważniejsze jest to czy to słowo kluczowe rzeczywiście odpowiada Twojej stronie. Bo po co komu traffic ze słowa kluczowego "laptopy" jak prowadzi sklep internetowy z odzieżą.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności