Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Porównaj sobie ceny ahrefs i market samuraia.

Mam ahrefsa pro i fajnie, nie powiem, ale 80$ miesięcznie jednak boli, a tak to raz 97$ i z głowy. Oczywiście, że ma ograniczenia w postaci max linków, ale też ma zalety w postaci dodatkowych modułów.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

@up

do tego go używam, jak również do analizy fraz przed wyceną, budowy strategii SEO w oparciu o konkurencję na daną frazę, ostatnio do analizy jakości pracy SEO stron robionych przeze mnie (dobrze tak "zewnętrznym" okiem na to rzucić czasami) i do jeszcze paru rzeczy...

za tę cenę to jeden z lepszych softów

są lepsze - ale nie są tańsze ;)

dymna.jpg

Mam pytanie do użytkowników tego softu. Jak w załadce seo competition wyczyścić wszystkie sprawdzone już linki? Nie udało mi się również ustawić na stałe paremetrów sprawdzania. Program po zamknięciu jak na złość zapomina ustawione parametry a pamięta linki w projecie - dla mnie logicznie powinno być na odwrót - lub z możliwością zdefiniowania tego sobie samemu. Brakuje równiez sortowania po nagłówkach kolumn - trzeba by bawić sie w eksportownaie tego.

Jak w zakładce seo competition wyczyścić wszystkie sprawdzone już linki? Nie udało mi się również ustawić na stałe paremetrów sprawdzania. Program po zamknięciu jak na złość zapomina ustawione parametry a pamięta linki w projecie - dla mnie logicznie powinno być na odwrót - lub z możliwością zdefiniowania tego sobie samemu. Brakuje równiez sortowania po nagłówkach kolumn - trzeba by bawić sie w eksportownaie tego.

Dodam, że mam na razie tlyko wersję trial - stąd nie wiem czy w pełnej wersji nie działa to inaczej.

aaa teraz już wiem.. może zmienię zdanie na temat softu jak będę miał możliwość sprawdzenia każdej jego funkcji :D

ps.

jak mogę odblokować płatne funkcje programu?? większość jest zblokowana jak chociażby ww. funkcja SEO competition.. tym bardziej nie rozumiem, jakim cudem ściągnięty MS jest trialem udostępnionym na 12dni. Bla bla

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności