Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

program był bardzo przydatny, lecz ostatnio nie działa jak trzeba, najpierw jakieś problemy z googlem, potem przyłączyli się do SEOMajestic, a teraz, tak od dwóch dni, nie działa mi nic w ranktrackerze, rzecz która mi pozwalała śledzić postepy, teraz nie znajduje pozycji i pokazuje 0 BL, czy ktoś z was też ma taki problem? Wczoraj zainstalowałem Critical Update, ale to nie rozwiązało problemu.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzis kolejny update się załączył - wiec moze kwestia następnego upgrejdu rozwiąże problem

z drugiej strony akurat opcji ze sprawdzaniem pozycji i dnaych nie uzywam - szkoda czasu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jednym zdaniem podsumowując - jest maksymalnie 2 funkcje przydatne :

Seo competition

Keyword research - z tym, że to akuratnie jest przeniesienie narzędzia propozycji słów kluczowych z googla.

Reszta nie przydatna. Bo mając np. web-tools sprawdzanie pozycji ma się z głowy.

szukanie contentu w angielskim tylko, reszta też mało przydatna.

Teraz kolejne pytanie - czy jest narzędzie typu seo competition za niższą cenę, polskiego wykonawcy ? Jest coś godnego ?

Bo o ile te 2 funkcje są przydatne to wychodzi na to, że płacimy za 5 pozostałych w ogóle nie przydatnych.

w sumie to chodzi głównie o wycenę pozycjonowania, analizę konkurencji - reszta fajerwerków to tylko jeśli działa na naszym rynku.

pozostałe tez są przydatne ale dal niektorych. korzystam czasem z dodawania artykułów do wordpressów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jest gdzieś spis funkcjonalności tego cuda bez marketingowego bełkotu?

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

akurat Rank Tracker był dla mnie bardzo użyteczny i świetnie pasował do śledzenia zmian, a teraz... albo pokazuje 10tys linków albo zero, pozycje też można o kant d... rozbić, ech... jeszcze niedawno działało to super, ale dziś..

@bojanvuk jeśli chodzi o podstawowe cuda tego programu, to:

* RankTracker ( śledzenie pozycji wybranych domen na wybrane słowa kluczowe, zapisywał takie informacje jak: pozycja w G, Y, B, pozycja na frazę w G, Y, B, ilośc BL, PR

* Keyword Research (wg mnie potężne narzędzie do analizy i poszukiwania słów kluczowych, daje mnóstwo wskaźników i danych, trzeba to najpierw ogarnąć, a potem przebrać, co Ci jest na prawdę potrzebne, na szczęście filmiki instruktażowe są na prawdę skarbnicą wiedzy)

* SEO Competition ( pokazuje pierwszą 10 na dane słowo kluczowe i analizuje ja pod kątem takich czynników jak: wiek domeny, pr, site, BL na domenę, BL na stronę, BL ze stron .edu i .gov, występowanie w katalogu DMOZ i Yahoo, obecność słów kluczowych w meta, title, hx oraz Google Cache Age) dodatkowo można sobie wybraną domeną rozwinąć i sprawdzić pierwsze 1000 linków i przeanalizować ile i jakie z jakim PR oraz jaki anchor tekst występuje - super sprawa

* domains - do poszukiwania domen - nie korzystam na razie

* monetizations - nie korzystam wcale, nie wiem czy u nas do czegos to przydatne

* find content - poszukuje podobnych stron,

* publish content - pomaga publikowac wpisy w wordpresach

* promotion - poszukuje podobnych tematycznie stron z ktorych mozna dostac linka, czy zamiescic trackbacka - ciekawe, ale na polskie hasła jakoś niewiele tego i nie zawsze trafione, może jeszcze nie potrafię z tego skorzystać

* ADwords - nie wiem, nie korzystam:)

mam nadzieję, że to trochę Ci pomoże - jeszcze dwa tygodnie temu polecałbym Ci ten program jako podstawa, ale sypnął się ranktracker, wspolpraca z majestic poskutkowala tym ze takze i w seocompetition podaje bzdurne informacje, musisz sie zastanowic, albo poczekać aż to poprawią

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

A jest w sieci gdzieś jakieś spolszczenie do tego programu?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Właśnie popatrzyłem na tą zakładkę Domains i funkcje w niej. Aby pokazało wszystkie parametry trzeba mieć przynajmniej wykupione konto Basic, przy free nie widzimy żadnych parametrów. Opłata miesięczna to 19 dolarów, a dożywotnia 297 dolarów( czyli ok 900zł, po dzisiejszym kursie), więc chyba nie za bardzo się opłaca. Po drugie nie ma możliwości wyboru polskich domen.

Jak dla mnie lepszy i tańszy do tego typu działań jest exdomain.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności