Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Spy Glass jest płatny tak dużo że po pol roku zacziecie plakać ... nie to że namawiam do Samuraja ale po prostu warto czase sprawdzic ceny użytkowania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm w sumie SeoSpyGlass korzystam od niedawna i w wersji na razie free. Zamierzałem kupić wersję pro w ciągu tygodnia. Jak wygląda kwestia opłat, bo nie mogę się doszukać na ich stronie kwot innych niż 99$ i 250$ w zależności od licencji. Tu -> https://www.seo-spyglass.com/buy.html -> widzę, że update są free of charge.

Tanie narzędzie to nie jest racja, ale warto.

Dla tych co pozycjonują parę stron, nie opłaca się

pzredluzenie licencji $109,95 na 3 lata.

ssspe.jpg

ciekawostka, dla obywateli Rosji, Ukrainy i Białorusi ceny zupełnie inne.

zamiast 599$ jest 299 za cały pakiet.

Powertujcie angielskie blackhaty

chodziło o to ze myślisz ze my to nie robimy.Ale wiedzieć że jest crak i kozrystac z niego to inne i zasadnicze rzeczy.

Jak mówi mój kolega : 'Nie stać mnie na korzystanie z pirackiego oprogramowania" i tym wszytko powiedziano.

bardzo dobry tekst "nie stać mnie na korzystanie z pirackiego oprogramowania" - w razie kontroli jakiejkolwiek - leżymy

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności