Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo dobry tekst "nie stać mnie na korzystanie z pirackiego oprogramowania" - w razie kontroli jakiejkolwiek - leżymy

i się śmiejemy... Polska to nie USA, mamy w PL poronione prawo w tej kwestii, karalne jest rozpowszechnianie i czerpanie z tego korzyści a nie użytkowanie. Ewentualne sankcje grożą nam tylko jeśli nam udowodnią iż wykorzystywaliśmy ten soft do celów komercyjnych.

Prywatnie - możesz mieć pirackiego windowsa, setki gier i programów, tysiąc filmów i milion mp3, a do kompletu piracką navi w telefonie - i ze strony policji nic ci nie grozi jeśli to nie ty "wprowadziłeś je do obrotu" - a po prostu korzystasz z już rozpowszechnionego oprogramowania. Wręcz mamy przepis o "dopuszczalnym użytku osobistym" wykluczający odpowiedzialność za takie rzeczy :)

PS ale skopiowanie od kolegi oryginalnego softu jest już złamaniem prawa.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zbaczając może z tematu piractwa, bo dla mnie ktoś kto ma firmę i szuka cracków jest niepoważny. Działa wam keyword research ?

Program kupiłem 2 dni temu i od początku mam z nim problemy (windows 7 64 bit). Problem polega na tym, że gdy do analizy podaję 100 słów to program i tak wybiera sobie jeden, główny keyword i analizuje tylko to jedno słowo (a zaznaczam, żeby analizował 100). Wczoraj wyszła poprawka, gdzie niby mieli to naprawić, ale u mnie nic po jej instalacji się nie zmieniło. Jak u was ?

Zbaczając może z tematu piractwa, bo dla mnie ktoś kto ma firmę i szuka cracków jest niepoważny. Działa wam keyword research ?

Program kupiłem 2 dni temu i od początku mam z nim problemy (windows 7 64 bit). Problem polega na tym, że gdy do analizy podaję 100 słów to program i tak wybiera sobie jeden, główny keyword i analizuje tylko to jedno słowo (a zaznaczam, żeby analizował 100). Wczoraj wyszła poprawka, gdzie niby mieli to naprawić, ale u mnie nic po jej instalacji się nie zmieniło. Jak u was ?

Obstawiam, że reszta słów została odfiltrowana np. ze względu na wielkość trafficu. Oglądałeś tutoriale?

• 2 tygodnie później...
u mnie nie dziala chyba seo traffic, ma ktos podobny problem?

nie ma czegos takiego jak seo traffic w marketsamurai ? a moze sie myle ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Kurcze, zainstalowałem aktualizację i nie pokazuje ani ilości wyszukiwań ani seot. W ile oni naprawiają takie usterki? Bo narzędzie mam od niedawna.

Niestety trochę to u nich trwa, generalnie narzędzie na początku było za******e, teraz z czasem coraz mniej użyteczne, często w ogóle nie działa. Coraz częściej zastanawiam się nad przesiadką na jakiś inny keyword research (bo analizą konkurencji już jakiś czas temu sobie darowałem), pytanie na co?..

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności