Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio było dużo poprawek, przywrócili pewne elementy, ogólnie jest lepiej, choć nie wiem czy tak dobrze, jak było gdy go kupowałem, tylko zależy czego w nim używasz.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciężko powiedzieć, co do pewności działania, bo bardzo dużo poprawek i aktualizacji w ostatnim czasie się pojawia, brakuje czasu żeby to wszystko zweryfikować. Najlepiej weź triala i zobacz czy to czego potrzebujesz działa ok.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• 2 tygodnie później...

zgłosiłem wczoraj do supportu problem. na razie zero odpowiedzi.

Jęsli chcesz sprawdzić top10 z frazami ogonkowymi niestety musisz ręcznie rpzepisac adresy i dodac jako swoje - wtedy to działa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam infomrację z supportu, że problem został naprawiony. Sprawdziłem - działa.

Nalezy zrobić upgrade do wersji 0.87.67. Nawet jak amsz tę wersję należy otworzyć projekt. w menu FILE otworzyć SETTINGS, wejść w zakładkę UPDATE - wcisnąc CHECK FOR UPDATE, i warkocze :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Mam bardzo szczere pytanie - czy bylibyście zainteresowani produktem, które w pierwszej wersji glowna funkcjonalnoscia bylaby analiza topX tak jak w Market Samurai - Seo Competition?

Cena o wiele niższa niż Market Samurai (100-150 złotych), możliwe że również wersja online za punkty (sprawdzenie konkurencyjności).

Jeśli ktoś popiera projekt to niech odezwie się na PW (po prostu - "bylbym zainteresowany"), zebu tutaj nie smiecic.

Z czasem skrypt móglby byc rozwijany o kolejne funkcje (na pewno "Keyword research").

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 miesiące temu...

działa wam poprawnie " Keyword Research" mam błąd że aplikacja nie działa poprawnie 73983109801116650060.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

wczoraj korzystałem bezproblemowo - okienko twierdzi, że ma problem z połączeniem się do Adwordsa. zawsze można zgłosić ticketsa - tylko w Australii odpowiadają z poślizgiem :)

podziękował Zgredzik sprawdzę czy wszystko poprawnie działa z kontem adwordsa może tam coś mam nie tak.. :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

U mnei działa :) własnie sprawdziłem w te i nazad.

hmm dziwne odpaliłem jeszcze inne dwa konta adwordsa i lipa dalej no cóż będę walczył z tym jeśli tobie działa to u mnie coś musi być nie tak mysłałem że ogólny błąd jakiś ale chyba to tylko na moim kompie coś świruje no nic dzięki zgred za fatygę i sprawdzenie poprawności działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności