Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

a kiedy(w jakim trybie, jak co robisz?) Ci nie działa? mi działał i wczoraj i dziś, ale dziś pojawiła się jakaś nowa aktualizacja, niestety nie pamiętam czego dotyczyła, może spróbuj go jeszcze raz uruchomić i zaktualizować?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• 4 tygodnie później...
Czy wam dzisiaj też wyskoczyło w MS takie info:

"Your copy of Market Samurai requires an important update.

Please visit this link and click the 'Install Now' button

to update to the latest version."

Tak. Zainstaluj go jeszcze raz z linku do którego Cie przeniesie. Będzie działać dalej:)

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

• 3 tygodnie później...

Występuje u mnie problem z instalacją Market Samuraia - otóż próbowałem go instalować na dwa sposoby podane na stronie producenta automatycznie i manualnie za każdym razem przy instalacji pojawia się błąd treści: "Nie można zainstalować aplikacji z powodu uszkodzenia pliku instalatora. Spróbuj uzyskać nowy plik instalatora od autora aplikacji."

Czy mógłby mi ktoś pomóc?

ja taki blad otrzymywalem gdy instalowalem poza partycja systemowa

a swoja droga - usilowal ktos namowic tworcow aby dorobili guzik do sprawdzania wynikow z top20?

tlumacza sie ze jest to niepotrzebne i nie maja zamiaru tego robic...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Próbowałem instalować na wszystkich partycjach jakie posiadam i niestety ten sam błąd się powtarza. Nie wiem czy to ma znaczenie ale na partycji systemowej mam dwa systemy operacyjne zainstalowane - stary system xp oraz na nim zainstalowany nowy Windows 7 (podejrzewam że nie ma to jednak żadnego znaczenia).

Próbowałem instalować na wszystkich partycjach jakie posiadam i niestety ten sam błąd się powtarza. Nie wiem czy to ma znaczenie ale na partycji systemowej mam dwa systemy operacyjne zainstalowane - stary system xp oraz na nim zainstalowany nowy Windows 7 (podejrzewam że nie ma to jednak żadnego znaczenia).

Mi kiedyś pomogło podczas instalacji ...wyłączyłem wszystkie programy działające (w tym nawet antywirusa), oczyściłem programem "odkurzacz" komputer i instalowałem dopiero MS. Udało sie.

Ja mam system Win 7 po aktualizacji z Win Vista - myślę że tu nie wina systemu.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności