Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Samuraiu, jak żyć?

A tak na serio to mam nadzieję tak jak Zgred , że o ile nie za darmo to za jakąś w miarę mała opłatą MS przesiądzie się po prostu na dane z Majestica czy opensiteexplorera. Też im wysłałem mailaw wczoraj, na razie be echa.

Swoją drogą to myślę że wiele SEOwców nie zdaje sobie sprawy tak do końca z tego jak wielkie skutki ma wyłączenie YSE...

No nic, poczekamy, zabaczymy.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak nie działa - działa majesticseo i to za darmola masz statystyki, których zeby zdobyć musisz sobie zalożyć konto i ręcznie wszystko przepisywać.

równie dobrze można powiedzieć ze obecnie wszystkie programy sa do kosza - ale widać skoro Yahoo pało pozycjonerzy już sobie po prostu nie radzą :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

na moje zapytania w tych sprawach zero odpowiedzi. czyli moze to znaczyć, że: nie chca odpowiedzieć, lub ez coś kombinują przy sofcie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@ewalinka1

W ramach jednej licencji możesz uruchomić na 3 komputerach.

Na 2 kompach --> https://www.noblesamurai.com/eula.php pkt 2.2

Zgred: u mnie też milczą, więc może trwają jakieś negocjacje. Myślę, że rzeczywiście może się skończyć jakimś miesięcznym haraczem bo wielka trójka BL agregatorów tanio swoich skarbów nie odda, bo zwyczajnie nie musi. Tak naprawdę mogliby sami jakiś stacjonarny soft wypuścić - po co mają się dzielić z kimś innym? Ale mam nadzieję że jednak się dogadają :)

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Our previous data source for the PR and Backlink Analysis options in Market Samurai, Yahoo Site Explorer, was decommissioned earlier this week.

Unfortunately, while we are in the process of adding a new data source to Market Samurai, the Yahoo data became unavailable before this process was complete.

We have added some explanatory text in the meantime (which we missed doing when the change was made -- sorry about that!) and we'll restore the functionality as soon as possible.

Thank you for your patience -- we'll let you know when the functionality is restored to Market Samurai using the new data source.

If you have any other queries in the meantime, please let us know.

As a result, it is no longer possible to retrieve backlink data from Yahoo, and

hence PR Analysis and Anchor Text Analysis are temporarily unavailable.

We are currently in the process of preparing a new source for backlink data;

when done, PR Analysis and Anchor Text Analysis will be restored at once.

Thank you for your patience.

Nie dostaniesz faktury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności