Skocz do zawartości

[opinie] szybki-serwer.pl

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj jest troche opinii (kilka ostatnich postow) - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...96231&st=15

Wynika z tego, ze lepiej go omijac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

[uważajcie na Szybki-serwer.pl. Zamówiłem u nich 5 kont PRO z pakietem 250 IP. Fakturę opłaciłem 5 stycznia 2011 r. Od tego czasu do dnia dzisiejszego (7 lutego...) nie otrzymałem dostępu do kont. Support nie odpowiada na wiadomości przesłane via Gadu gadu, pomimo wielu prób nigdy nie udało mi się do nich dodzwonić. Na kilka przesłanych e-maili z pytaniami co się dzieje dostałem dwie odwiedzi, w których zapewniano mnie o tym, że konta zostaną uruchomione jeszcze tego samego dnia. Ostatnie takie zapewnienie otrzymałem dwa tygodnie temu...

Poprosiłem o zwrot pieniędzy ale znowu mija kilka dni i nic. Ciągnie się to już zbyt długo. Sprawę zgłaszam na policję.

Zdecydowanie odradzam ich usługi.

Opinie marne..

Ja mam z nimi bardzo złe wspomnienia. Przede wszystkim to serwery często zawodziły. Strona nie działała po kilka godzin dziennie, a nawet dni (chociaż jakoś od kilku miesięcy nie ma problemów). Czekam na koniec okresu umowy i uciekam od nich. Dodatkowo do dziś nie otrzymałem faktury VAT za zamówienie złożone w maju (:P) mimo kilku maili przypominających.

szybki-serwer.pl za miesiąc będzie miał 4 urodziny, w tym czasie od małego serwerka (jakiś athlon z 1GB ramu :P ) doszliśmy do kilku serwerów i kilkuset adresów IP.

Świadczymy usługi kilku tysiącom klientów, o czymś to na pewno świadczy.

Oczywiście zdarzały się przez ten czas "wzloty i upadki" np. cała seria awarii z prądem w lipcu zeszłego roku - pewnie o to chodzi mweb.com.pl,

czy jakieś problemy z "komunikacją" z niektórymi klientami, ale zawsze staramy się rozwiązywać wszelkie problemy.

Nie zrażają mnie negatywne opinie, wręcz bardzo sobie je cenię, bo po pierwsze wiem co trzeba poprawić, a po drugie jest ich niewiele jak na tak długi czas istnienia

firmy i ilość obsługiwanych firm/osób.

w szoku jestem że pojawiły się pochlebne opinie, wiadomo że generalnie na forach się najeżdża a nie chwali

PS Tjay99 - masz u mnie jeszcze przynajmniej jedno konto, ale pewnie o nim zapomniałeś, wygrałeś go w jakimś konkursie w zeszłym roku.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności