Skocz do zawartości

Zakup asortymentu na stacji + obraza sprzedawcy

aikmar

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka minut temu temu odwiedziłem stacje CPN.

Stacje CPN to mogles odwiedzic co najwyzej kilka lat temu :P

Troche przesadzasz z tym zbulwersowaniem, ale zgodze sie z Toba, ze powinno sie klientow traktowac powaznie i z szacunkiem, a czesto wlasnie sie jest traktowanym jak intruz.

Z drugiej strony rozumiem tez pracownikow, ze olewaja swoja prace, bo przewaznie w takich sklepach/stacjach placa im 1100zl na reke i kaza pracowac np. po 12h. Nie dziwie sie, ze ktos pozniej ma w du**e co sobie klient mysli itp. bo on pracuje adekwatnie do stawki jaka mu placa.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Z jednym się nie zgodzę - lamus monitor czat. Ale nie będę Cie przekonywał do moich racji bo to internet. Choć mogę dać gwarancje że w tej kwestii nie masz racji.

Oczywiste jest, że Cię nie znam i nie mogę nic na Twój temat powiedzieć. Chodziło mi po prostu o to, że takie sytuacje trzeba załatwiać od razu, na miejscu, a nie na forum internetowym. Każdy może mieć czasem gorszy dzień, co oczywiście nie usprawiedliwia opryskliwego zachowania w stosunku do klienta. Nie ma sensu składać skarg i na siłę szukać sobie wrogów z powodu takiej, bądź co bądź, błahostki. Przecież nikomu nic się nie stało.

Ok, tyle z mojej strony. Myślę, że temat został wyczerpany :P

Gość pracuje ciężko za 1300 zł i jeszcze nie ma pewności czy za 2 miesiące dalej tam będzie więc się nie dziw.

Wychodź z pracy wypoczęty a dożyjesz renty!

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Myślisz ,że go to ruszy jakkolwiek?

Kilka lat temu pracowałem na stacji i mam też wielu dobrych znajomych, którzy pracują na stacji na osiedlu gdzie mieszkam i uwierz, że nikt się nie będzie przejmować Tobą. Nawet jego przełożony jeśli Cie wysłucha i przeprosi(dla świętego spokoju), to też raczej nie będzie miał pretensji do pracownika, bo kierownicy stacji to w 99% byli pracownicy za kasą i wiedzą jak wygląda praca ,wiedzą ,że przychodzą czasem nadęte buce, albo nerwowi awanturnicy i wszyscy mają z personelu to w du**e, bo gdyby mieli się przejmować każdym takim typem jak Ty to by zwariowali. Na każdej stacji jest system zmian po 12 godzin. I koleś po wielu godzinach o 24 ma prawo coś palnąć.

Ja bym mu rzucił rękawiczką w twarz i domagał się satysfakcji!

I bym się nie zdziwił jakbyś stracił zęby. Uwierz ,że Ci ludzie na stacjach dla tych groszy, które dostają nie będą dawać się upokarzać i nikt nie pracuje tam z powołania.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Panowie, ja tego nie przeżywam tak jak sądzicie.

Może nie. Dziwne jednak, że aż musiałeś założyć wątek i szczegółowo opisać całą sytuację. Że ci się chciało?!

Moja rada na przyszłość: rób tak jak uważasz, ale rób to od razu, na miejscu. Nie będziesz wtedy niczego żałował i się zastanawiał jak trzeba było postąpić i co z tym fantem jeszcze zrobić. Im wcześniej sprawę zamkniesz, tym lepiej dla twojej dość wrażliwej psychiki.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Widzę, że userzy tego forum wypowiadają się nie czytając całego wątku.

Zrozumiałem o co chodzi we wszechświecie, nie będę się powtarzał. Wcześniej opisałem jakie wnioski wyciągnąłem dzięki niektórym wypowiadającym się w tym temacie osobom. Podziękowałem.

Następnie wypowiadają się kolejne osoby i chcą mi wmówić, że nie mam prawa jeśli uznam, że ktoś źle się wyraził moim zdaniem, nie mam prawa zwrócić mu uwagi bo on pracuje za marne pieniądze i ich zdaniem ma prawo tak postępować:). Dodatkowo nie mam prawa jeśli uznam, że potrzebuje innego spojrzenia na dany temat, to nie mam prawa zapytać na forum! Sorry ale ten wątek mi pomógł, podziękowałem za naświetlenie sytuacji. Wypowiadali się tutaj administratorzy, widzieli go i go nie usunęli, nie wylądował w koszu, nie uznali że jest niepotrzebny.

przychodzą czasem nadęte buce, albo nerwowi awanturnicy i wszyscy mają z personelu to w du**e, bo gdyby mieli się przejmować każdym takim typem jak Ty...

pozdr :)

Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl

Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: faceplus_banner_88_31.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności