Skocz do zawartości

indeksacja w G

kamilp7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam mały problem, a mianowicie ostatnio zakupiłem nową domenę pod nową stronkę którą zamieściłem już na istniejącym serwerze gdzie znajduje się już jedna główna strona i jedna subdomena. Stworzyłem dla tej nowej stronki katalog xxx gdzie zamiesciłem na razie tylko plik index(stronka w budowie).

Przekierowałem domenę pod taką ścieżkę: www.nazwaserwera.pl/katalogxxx/index.html

Domena ładnie przekierowuje pod wskazany adres.

No i po kilku dniach po wpisaniu tytułu strony w G widzę że stronka została zaindeksowana ale nie skojarzona z domeną która przekierowuje na ten serwis tylko pod opisem stronki w G zamiast właśnie domeny jej przyporządkowanej wyświetla się to www.nazwaserwera.pl/katalogxxx/index.html

Jak mogę to poprawić żeby w G wyświetlała się nazwa domeny a nie przekierowanie do strony???

Ponieważ w tym przypadku ktoś po wpisaniu odpowiedniej frazy w G znajdzie tą stronkę już w top 5:)

Jednak skojarzoną ze stroną zupełnie inną np. www.automoto.pl/ryby/index.pl

Z góry dziękuje;)

O ile dobrze rozumiem to co napisałeś, to Twoja domena wcale nie została zaindeksowana. Google po prostu wyrzuca ścieżkę, która mu podpasowała do danego słowa kluczowego. Jeżeli chcesz, to podaj nazwę tej domeny lub prześlij mi na priv i zerknę co tam się pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności