Skocz do zawartości

Prośba o ocenę kodu

AluStar

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze...

Wg standardów to nie przechodzi ani html, ani css - chociaż ja się tym za bardzo nie przejmuje także - jeżeli strona wyświetla się tak samo na wszystkich przeglądarkach (chrome, firefox, opera i oczywiście ie:))

Ogólnie wygląd jak wygląd - nie wiem czy da się cokolwiek z tego dopracować. Jeśli chodzi o kod to na tabelach raczej niczego się nie projektuje używaj div'ów są o wiele bardziej przyjemne.

Nie rozumiem dlaczego piszesz, że pracujesz nad nowym layoutem, a dajesz do oceny html??

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

cóż w takim razie można napisać? W miarę ok? Tylko gdzie są wyznaczniki tego ok?

Słyszałem ostatnio opinie że raczej się unika tabelek na rzecz css no a tutaj masz wszystko na tym budowane.

Przełóż kod na css to i wyniki validacji będą pozytywne

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Szczerze...

Wg standardów to nie przechodzi ani html, ani css - chociaż ja się tym za bardzo nie przejmuje także - jeżeli strona wyświetla się tak samo na wszystkich przeglądarkach (chrome, firefox, opera i oczywiście ie:))

Ogólnie wygląd jak wygląd - nie wiem czy da się cokolwiek z tego dopracować. Jeśli chodzi o kod to na tabelach raczej niczego się nie projektuje używaj div'ów są o wiele bardziej przyjemne.

Nie rozumiem dlaczego piszesz, że pracujesz nad nowym layoutem, a dajesz do oceny html??

Napisałem temat, ponieważ zleciłem jakiś czas temu komuś z tego forum optymalizację kodu i pytanie jak to widzicie. Niedużo bo niedużo ale zapłaciłem za to.

Pracuję nad nowym layoutem, ale budowa strony na razie zostaje, dlatego zależy mi na ocenie tego kodu.

P.S. u konkurencji znalazłem w kodzie słowa kluczowe a raczej ich nadmiar, czyli np. <prostowanie felg, lakierowanie felg, felgi alu, itd...> i powtórzone kilka razy w kodzie. Takie coś warto wstawiać czy za duże ryzyko że google się kapnie :)?

To zmienia postać rzeczy.

Jeżeli mam oceniać optymlizację to powinieneś podać na jakie słowa kluczowe się umówiliście itd. Jak bardzo wolną rękę miał itp.

Z tego co widzę to nie jest źle... Ja bym zrobił inaczej...

Na pewno ten link w menu do głównej:

https://www.felgus.com.pl/index.html

Powinnien być:

https://www.felgus.com.pl/

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności