Skocz do zawartości

Płatne "Seokatalogi"

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sądzę Panowie, to wynika prawdopodobniej z czegoś innego i to jest zmiana bardziej stała (obniżenie site dla niektórych stron). Natomiast proponuję tego tutaj nie analizować bo to temat o czymś trochę innym ;)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

STOP!!! PŁATNYM KATALOGOM Z PR 0!!! STOP!!!

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

site skacze i to nie jest chyba na razie oznaka nowego algorytmu.

W ciągu 1h parametr site na e-asy.pl zmienił mi się o 6900 do góry, po uprzednim spadku mniej więcej o tyle :)

po ponownym właczeniu przeglądarki skoczył o kolej 4000 :)

itp itd Generalnie stan na 19.22 wszystkie moje katalogi są na dużym plusie w stosunku do wczoraj wieczór - rano pewnie znowu w dół i tak od paru dni.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

ze swojego doświadczenia katalogowego: jeśli site skacze to nie wróży dobrze katalogowi :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czemu? ;) Może nie wszystkim zależy na seo dodając stronę do katalogu? ;)

A na czym? Przecież nie na odwiedzinach ludzi. Katalog z PR0 prwdopodobnie znajduje się gdzieś w głębokich czeluściach indeksów szukaczek, no może z wyjątkiem jakichś niespotykanych fraz i nikt żywy tam nie zagląda w celu innym niż dodanie lub podgląd wpisu.

C.png

C.png

@zgred - mi na zgred.pl teraz wyświetla site = 2700 ;), a nie podejrzewam, że możesz być zagrożony ;), a na zgret.pl 711 a raczej różnica między naszymi katalogami jest 2000 ale lat świetlnych :)

chyba, że wszystkie katalogi polecą i się sprawdzi "katalogi to zło"

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

to coś na kształt reindeksacji - mam zaindeksowane wpisy do 2009 roku ... reszty nie widze.

edit: każdy może dostać bana

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dlaczego? Możesz dowieść większą wartość linku z katalogu np. PR3, niż PR0?

@Zgred

trochę się tym zajmujesz, na pewno dłużej niż ja - obecnie mam w takim seokatalogu site większy kilkakrotnie od ilości stron w katalogu, spowodowane wiadomymi względami. czy nie lepiej samemu wyciąć bezwartościowy site z np. tagów - dając im atrybut nofollow? Nie zależy mi na jak największym, a jedynie na tym by wszelkie dodane strony były w indeksie. Tak się zastanawiałem, czy google nie będzie sobie tak wycinać samo (lub więcej) z takich katalogów, ot choćby można zobaczyć przykład katalog.gazeta.pl- gdzie dostali dość ostro "po łapach"

[...] czy nie lepiej samemu wyciąć bezwartościowy site z np. tagów - dając im atrybut nofollow? Nie zależy mi na jak największym, a jedynie na tym by wszelkie dodane strony były w indeksie.

Z tego, co widzę, część seoków wycięła już indeksację tagów. Ale przez noindex, a nie nofollow. Sam się nad tym zastanawiam, ale na razie jeszcze obserwuję co się dzieje ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@szczalpi - nie nie warto - jest tyle katalogów, że spokojnie znajdziesz takie, gdzie dodasz za darmo, a także takie, gdzie opłata jest niewielka, a korzyści pedrylion razy większe niż w tych katalogach z wymaganym linkiem zwrotnym.

Pierwszy katalog nie ładuje się :(

katalog firm

Okucia meblowe wirtualne targi meblowe pierwsze w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności