Skocz do zawartości

Katalogowanie

ecluby

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan przywaliles scrapeboxem 40k linkow... rozumiem ze blog komentarze ? Zanim google znajdzie lub zcachuje ponownie te smieciowe linki to dwa miesiace minie. 20k profili to tez jest smieszna informacja, teraz profile bez backlinkowania nie zaindeksujesz (indeksuja sie tylko te do ktorych google moze dojsc czyli np. poprzez strone główną). Wiec mozesz robic i blasty po 100k a tak naprawde zaindeksowanych bedziesz mial z 200 profili jak masz dobrą baze. 200 profili w kilka dni nie ma prawa zaszkodzic stronie wiec dlatego jest jak mowisz.

noname1337 nie jest do końca tak jak piszesz, ale nie mam zamiaru cie uświadamiać.

Aktualnie ta domena ma już 8 k BL

teraz profile bez backlinkowania nie zaindeksujesz

czy ja pisałem ze tak ich zostawiam? i nie tylko profile

bedziesz mial z 200 profili jak masz dobrą baze.

a to naprawdę jest śmieszne ;)

rozumiem ze blog komentarze ?

nie, kataloguje do SEOkatalogow Scrapeboxem

MaxPan, coś tam chyba nie zrozumiałem: czy pisząc seokatalogi masz na myśli owe SEOKatalogi? Bo jak mi wiadomo 40k to ich nie ma ;). Chyba że, gdy przyjmiemy, że jest ich 2k, to dodajesz do 20-30 stron. Ale może o co innego ci chodziło? To tak z ciekawości.

A co do meritum sprawy, to ja uważam, że warto prawie wszystko robić, nawet jeśli procentowa skuteczność jest niska, bo gdzieś tam różne wyniki się zsumują, a niezbadane są wyroki i ścieżki G ;). No i nie zapominać, co większości tu piszących, że dodanie do katalogu czy precla albo dodanie profilu nie zamyka jeszcze sprawy. Sukcesowi/szczęściu trzeba ciągle pomagać.

zajacgd to był sarkazm,ironia nikt nie kataloguje scrapeboxem do seokatalogow,

Gośc pytał czy komentarze? a ja napisałem ze kataloguje nim rozumiesz? bo to była oczywista oczywistość ze komentarzy.

Poczytacie sobie oferty na allegro, tam 80% pisze ze trzeba dodawać do 20 katalogów dienie zęby nie było konsekwencji,

na PIO w dziale ogłoszenia tez niedawno było tego typu ogłoszenie.

Wiec chyba kupie świeża domenę i zrobimy test, każdy będę mógł w nią przywalić dowolnym narzędziem i zobaczymy co z tego będzie ;)

MaxPan - ok. Zamulony jestem - starość nie radość i siedzenie przy kompie = kręgosłup napixxxxxx, aż w głowie kręcioły, to i mi na lotność padło ;)

A na allegro to sami fachowcy od publikerowania, adderowania lub omniaddowania, bo jak spojrzę na niektóre ceny, to choćby z szacunku - gdy robię normalnie i solidnie - dla samego siebie, dla pracy którą wkładam i wiedzy, którą zdobyłem (a to też kosztuje), nie wyceniałbym tak parszywie nisko. A jak ktoś tak robi, to jaki on fachowiec... Przeczytał kilka punktów standardowych i je tłucze udając, że tyle to wie. Zresztą te powtarzające się na PiO pytanie typu: jaki soft trzeba kupić żeby prowadzić firmę pozycjonerską. Leczy mnie to, i ziemniaki gniją mi w piwnicy. A przy okazji pokazuje to nędzę umysłową wielu ludzi i brak odrobiny rzetelności i odpowiedzialności.

Ale pewnie gadam farmazony, bo stary jestem, a teraz to się inaczej robi ;).

Na razie dodałem 50 sztuk oczywiście nie zapominając o katalogu onet
Dodawaj dalej i potem precle, następnie zaplecze.

Zajacgd jestem za Twoim zdaniem, był już temat o tym i wszystkim opadały ręce na temat tego co się teraz dzieje. Co parę dni powstaje nowy seo-fachowiec, który za każdą robotę weźmie takie grosze że aż zaczynam się zastanawiać czy za takie pieniądze naprawdę można to zrobić ... ? Widocznie tak, a potem wystaw swoją usługę za normalną ludzką cenę to każdy spojrzy i powie sobie "Ten koleś śmieszny jest żeby tak drogo sprzedawać, przecież jest multum tańszych usług" ... :) Widocznie dzisiaj każdy woli chodzić w trampkach za 10 zł wiedząc że są brzydkie, niewygodne i zaraz się rozwalą niż kupić dobre, ładne, wygodne firmowe buty które jakiś czas wytrzymają :) Sorry że marudzę ale jestem zmęczony :P

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności