Skocz do zawartości

Google Analitycs przestał zlicza tylko część wizyt.

cudixon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam taki problem. Wszystko bylo ok i analitycs bardzo ładnie wszystko zliczało. Z dnia nadzień liczba wizyt spadła z ok 1000 dziennie do ok 100 dziennie i tak juz pozostało. Liczba wizyt oscyluje okolo liczby +/- 100 Poziom taki trzym sie od 8 dni. Czytałem, że czasem GA robi błąd a potem wszystko wraca do normy. Myślę, że to chyba nie jeest ten przypadek bo u mnie to trwa juz od 8 dni.

Sprawdzałem swoje statystyki serwerow i pokrywaja sie one z statystykami GA oczywiscie są róznice +/-50 wizyt. Po spadku na GA statystyki serwerowe nadal pokazuja stary poziom sprzed spadku.

Czy można jakoś to sprawdzić? Czy mogłem dostać jakiegoś bana? Filtr? Czy inne ustojstwo?

Pozdrawiam

Mateusz

Mam inny problem, moje cele są kompletnie na zero. Było po kilkaset konwersji przy celach, a celi mam kilka, i nagle, wszystkie mają zerowe dane od któregoś tam stycznia i cały czas na zerze lecą, czy ktoś może mi pomóc? Dodam, że wcześniej korzystałam z AdWordsa i właśnie z 2, 3 dni wcześniej przed zerowymi wynikami go wyłączyłam, czy to może być przyczyną?

Generalnie ruch niepłatny przewyższa płatny. Nie wiem co się dzieje.

Co radzicie?

Pozdrawiam,

E.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności