Skocz do zawartości

google zmienia algorytm

Arkaszka

Rekomendowane odpowiedzi

polecialy w dol ezinearticles, ehow itd

fora raczej sie dalej trzymaja

Akurat ehow jako jedne z niewielu nie polecialo ale to szczegol.

U mnie niektorzy klienci wspomagani czesciowo artykolami polecieli , niektore slowa nawet o 10 oczek .

Nie wiem tylko czy to mialo zwiazek z farmers update bo oficjalnie wyszedl on dopiero kilka dni temu a ja skoki zanotowalem juz w polowie lutego.

na przelomie styczen/luty bardzo duze wzrosty a po 2 tygodniach mocne spadki.

Pozyjemy zobaczymy.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Spamy, które jakoś umiejscowiły się w topach pójdą na dół

masz coś na potwierdzenie swojej teorii?

U mnie tak jak u cenzura cześć spamów poprała do góry,jeden wskoczył w top 20 :)

Niektóre sposoby spamowania stali się mniej skuteczne, ale ogólnie tragedii niema

U mnie zmiany są potężne. Do top3 trafiły strony, które wcześniej nie były w top20 ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Ciekawostka, stara stabilna strona, bez żadnych wad, poleciała w dół, a inne dużo gorsze trzymają się.

Coraz popularniejsza spedycja drobnicowa dla drobnych przedsiębiorstw.

Nie warto aby przez niewymieniane filtry samochodowe, Twój samochód uległ awarii.

Pamiętaj - wkręty są do wkręcanie, nie do wbijania młotkiem.

Coś jest z tym G, do top na dość trudną frazę weszła mi zapleczówka z treścią której trochę się wstydziłem, (bełkot bez ładu i składu nasycony trochę frazami), na szczęście po 3 dniach spadła do top 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności