Skocz do zawartości

Gdzie można kupić multi kody do seokatalogów ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Np https://seosklep24.pl/61-pakiet-7.html - ten pakiet standardowo kosztuje u właściciela 40zł a ja kupuję go znacznie taniej (stała współpraca).

a Ty wystawiasz rachunki, fakturę za wykonaną usługę ?

Tak wystawiam fakturę vat.

@KonradBudzyk możliwe, że moja cena również kiedyś zejdzie i będzie tak niska jaką Ty oferujesz :D

No to akurat bylo pytanie do Konrada, bo nigdzie nie widze, danych jego firmy, wiec nie majac zadnych kosztow (podatek, ZUS itp), latwo jest dawac cos w nizszej cenie...

Np https://seosklep24.pl/61-pakiet-7.html - ten pakiet standardowo kosztuje u właściciela 40zł a ja kupuję go znacznie taniej (stała współpraca).

a Ty wystawiasz rachunki, fakturę za wykonaną usługę ?

Tak wystawiam fakturę vat.

@KonradBudzyk możliwe, że moja cena również kiedyś zejdzie i będzie tak niska jaką Ty oferujesz :D

No to akurat bylo pytanie do Konrada, bo nigdzie nie widze, danych jego firmy, wiec nie majac zadnych kosztow (podatek, ZUS itp), latwo jest dawac cos w nizszej cenie...

Tak jak już napisałem swojego posta zdałem sobie sprawę iż jest to do niego :) W moim sklepie jest wszystko napisane odnośnie kwot brutto oraz wystawiania faktur.

Tutaj masz racje, nie licząc vatu i wszystkich opłat można uzgadniać niższe ceny ;)

Z legalnie działającą firmą jest troszkę inaczej ;)

Ale ja nie sprzedaję multikodów tylko od czasu do czasu kataloguję :D

To nie jest reklama tylko chodzi mi o to po co mam kupować u niego w sklepie jak mogę kupić u właściciela taniej.

Ja nie prowadzę firmy ale chętnie podpiszę umowę :) Poza tym to, że nie prowadzę firmy nie oznacza, że nie muszę płacić podatku dochodowego.

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

• 4 miesiące temu...

Multikod do seokatalogów Grupy Clever 265 katalogów - multikod24.pl

Multikod do katalogów Arfooo Grupy Clever 375 katalogów - multikodseo.pl

System dodajacy wpisy do katalogów Grupy Clever 982 katalogi - katSystem.pl

Podział wszystkich katalogów według PR:

Katalogów z PR 4: 15

Katalogów z PR 3: 401

Katalogów z PR 2: 75

Katalogów z PR 1: 34

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

• 3 tygodnie później...

ArTh00r masz 4 linki w stopce, wykasuj jeden, bo jak mody zaważa to wykasują całość :D

Co do tematu poszukaj taki samy podobny temat w tym dziale tam ja zrobiłem taka listę miejsc gdzie można kupić multikody. Maila ok 30 grup katalogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności