Skocz do zawartości

konkurencyjność w Keyword Tool

lonerpl

Rekomendowane odpowiedzi

co to właściwie znaczy? wiem, że to głównie narzędzie pod tematy związane z reklamą, ale od pewnego czasu sprawdzam ilości poszukiwań danych fraz przez napisaniem tematu artykułu. Natrafiłem na taką sytuację: wpisuję wyraz kluczowy, milion poszukiwań miesięcznie i zerowa konkurencyjność, ale jak użyłem intitle w google to wyszukało mi ponad 7 milionów stron z takim tytułem co moja fraza, na jakiej zasadzie działa ta konkurencyjność? możecie polecić jakieś lepsze narzędzie do tego celu? z góry dzięki

Narzędzie działa poprawnie. Jest to analiza potrzebna do sprawdzenia pewnych elementów przy prowadzeniu kampanii adwords. Konkurencyjność w tym narzędziu to jak wiele firm reklamuje się w google adwords na tą frazę.

Poczytaj https://adwords.google.com/support/aw/bin/a...amp;answer=8692

co to właściwie znaczy? wiem, że to głównie narzędzie pod tematy związane z reklamą, ale od pewnego czasu sprawdzam ilości poszukiwań danych fraz przez napisaniem tematu artykułu. Natrafiłem na taką sytuację: wpisuję wyraz kluczowy, milion poszukiwań miesięcznie i zerowa konkurencyjność, ale jak użyłem intitle w google to wyszukało mi ponad 7 milionów stron z takim tytułem co moja fraza, na jakiej zasadzie działa ta konkurencyjność? możecie polecić jakieś lepsze narzędzie do tego celu? z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności