Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tylko ja nie chce zlecać tekstów a wykupić dodanie strony do prywatnej bazy presel pages ;) a z tego co widzę kontakt na email, czy tutaj na forum jest bliski zera. Dlatego się zastanawiam czy w ogóle warto wystawiać projekt do realizacji, nie chciał bym później czekać miesiąc aż projekt ruszy.

Proszę wybaczyć że post pod postem ale chciałbym aby założyciel tego tematu, użytkownik CashNet, wreszcie go zauważył i udzielił jakiejś odpowiedzi ... co najlepsze użytkownik CashNet był wczoraj na forum jednak nie znalazł czasu na odpowiedź tutaj na forum czy na maila.

7 dni temu wysłałem e-mail z zapytaniem na który odpowiedzi nie dostałem do dnia dzisiejszego.

2 dni temu wysłałem kolejny email na który również brak odzewu.

Wpłaciłem całą kwotę potrzebną na dodanie strony do 100precli, projekt wciąż jest w fazie oczekiwania na akceptacje moderatora.

Odpowiedzi na pytania w tym temacie również brak.

Chciałbym się dowiedzieć czy ten projekt wciąż żyje czy może został opuszczony i nikt się już nim nie zajmuje ?

Nie ukrywam że zależy mi mocno na czasie, dlatego tym bardziej irytujące jest tak długie oczekiwanie na jakąkolwiek odpowiedź.

Proszę o rozpoczęcie jakiś działań lub zwrot pieniędzy, co może być trudne przez brak kontaktu.

Witam,

Bardzo przepraszam za te problemy z kontaktem - byłem nieosiągalny przez kilka dni z przyczyn ode mnie niezależnych i nadrabiam zaległości. W skrzynce grubo ponad 200 maili jeszcze, ale myślę, że dziś już każdy dostanie odpowiedź.

@erotiksite - sprawdzę priorytetowo Twoją sprawę i odpiszę najszybciej jak się da.

Panowie - odnośnie zleceń, przerosła nas wakacyjna popularność systemu ;). Duża ilość zleceń +problemy z copywriterami i pojawia się problem. Naturalnie za wszystkie przekroczone terminy tekstowe będą zwroty 80% pkt.

Kilka dni temu poszło kolejne ogłoszenie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=131541 i cały czas rozmawiamy z copywriterami, którzy się zgłosili. W ciagu kilku dni liczę, że uda się rozładować kolejkę.

M.in. z tego powodu opóźnił się też start kolejnej setki precli - priorytetem jest po prostu obsługa spraw bieżących, które opóźniają rozwój.

O wszystkich zmianach i postępach będę od razu informował w tym temacie.

@lukas - niestety gwarancja zwrotu nie obejmuje precli :). Marża na tą usługę jest tak skrajnie niska, że oferując taką gwarancję musielibyśmy praktycznie dopłacać. Z tego co widziałem to projekt już ruszył.

@dywyn - masz rację, tak jak pisałem wyżej, popularność systemu lekko nas chwilowo przerosła. Ostatnio jednak doszło kilka nowych osób, które "rozładowują" kolejkę i szykujemy dość rewolucyjne zmiany, które pozwolą zapobiec tego typu sytuacjom w przyszłości. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić i zapewnić, że osobiście dopilnuję wszystkich tych zleceń +naturalnie przy tekstach każdy otrzyma 80% zwrotu.

A ja się pochwale że chyba najdłużej czekam na zlecenie.. tak samo na spełnienie obietnic właściciela systemu.

Zlecenie:

ID: 956

Termin zlecenia: 2011-06-20

Termin zakończenia: 2011-07-04 !

Pracownik: 3

Do dnia dzisiejszego zlecenie jest w realizacji.

A my czekamy na teksty.

Ponad 2 miesiące na bodajże 100 tekstów.

A obietnica zwrotu nawet 100% również poszła w niepamięć.

Powodzenia.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności