Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

@THI - automatyczny zwrot robi się po skończeniu zlecenia i jego akceptacji. Tu pracownik 3 niestety zlecenia w tak odległym terminie nie wykonał, więc zrobiliśmy anulację zlecenia +zwrot 180% kwoty zlecenia (80% wartości +100% dodatkowe bo te teksty powinieneś otrzymać dodatkowo gratis, więc za te 100% można je zlecić komuś innemu). $ już powinieneś mieć doliczone do salda.

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Piszę tutaj bo z tego co widzę tutaj najszybciej można uzyskać odpowiedź.

Wykupiłem dodanie stron do precli jako jednorazowy koszt - 100pkt

Dlaczego zatem w zakładce "Precle - Abonament" znajduje się tekst "Twój abonament jest ważny do 2011-09-23." ?

Do kilku precli dodany został błędny anchor, 2011-09-05 otrzymałem odpowiedź że poprawione zostanie to w 24h, błędne anchory są do dzisiaj.

Nie wiem czy jest sens. Na razie redaktorzy nie wyrabiają z wcześniej pobranymi zleceniami. Czekam na swoje terminowe teksty i zastanawiam się kiedy będzie okazja do wykorzystania 80% punktów ze zwrotu. Mam nadzieję, że za jakiś czas kolejka się rozładuje.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Projekty preclowe się rozładowały i idą już zdecydowanie w terminie.

Jeśli chodzi o zlecenia na teksty to te mniejsze na kilka/kilkanaście tys znaków powinny iść szybko. Problem nadal mamy z dużymi zleceniami na 100-200k+ znaków bo po prostu nie wszyscy pracownicy się nimi zajmują. Dodaliśmy ostatnio kilku pracowników, którzy podejmują się głównie mniejszych zleceń do 50 tys znaków, więc one powinny iść fajniej.

Ciągle szukamy nowych osób, więc jeśli temat czyta jakiś copywriter to zapraszamy do kontaktu. Szukamy zwłaszcza ludzi, którzy podejmą się dużych zleceń i chcą żyć z copywritingu na dobrym poziomie, a nie piszących 2 tys znaków dziennie, żeby dorobić na piwo.

Możliwa praca w biurze firmy, jeśli komuś w ten sposób lepiej się pracuje.

Mam pytanie co do regulaminu...

Czy jest tam jakakolwiek wzmianka co do tego, że w umieszczonym artykule będą linki do zewnętrznych stron (nie moich)? Trochę dziwne że artykuły sprzed ok. 2 miesięcy wypełniły się nagle innymi linkami...

EDIT: dziwne nagle te linki zniknęły, jakiś automat wewnętrzny SWL chyba :D

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Prześlij mi na pw linki do tych artów, nic takiego nie powinno mieć miejsca i niezwłocznie sprawdzimy sprawę.

Tak jak mówię - linki nagle zniknęły. Przewidzenia nie miałem i jestem pewien co widziałem. Mam nadzieję tylko, że jeżeli zapłaciłem za taką usługę więcej takich rzeczy nie zobaczę...

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

2. Na dzień dzisiejszy arty klientów lądują na waszych stu stronach zapleczowych. Co mamy na gwarant, że nie podepniesz tam rozwadniających moc naszych linków, swl-a publicznego czy własnego, teraz i w przyszłości.
I odpowiedź https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=897094

"Oprócz zasad/regulaminu usługi nie bardzo mamy pomysły w jaki sposób możemy takie coś gwarantować smile.gif. Naturalnie mogę zapewnić, że nic takiego nie będzie miało miejsca."

Zatem możemy ufać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności