Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wtajemniczałem się w wątek, po prostu przeczytałem:

UWAGA! Z powodu ogromnego zainteresowania usługą tekstów z synonimami i LITE, przy jednoczesnym braku odpowiedniej liczby pracowników mogących zaspokoić popyt, tymczasowo zawiesiliśmy możliwość zlecenia tego typu tekstów - do czasu uporania się z dużą kolejką zleceń oczekujących. Teksty bez synonimów realizujemy w normalnym trybie.

Dzięki za zwrócenie uwagi. :placze:

Czy w "Zlecenia oczekujące na Twoją akceptację terminu/stawki" to cały czas wyświetla aktualna lista wolnych (niezapracowanych) pracowników?

Jeżeli mam w sugestiach pracownika X, to jutro pojawi np. Y albo Z?

• 2 tygodnie później...

Witajcie,

Niestety nie wakacje, ale rzeczywiście ostatnio ciężko z czasem :(.

1. Katalogi juz poakceptowane. Nie ma co ukrywać, że podstrona z katalogami jest obecnie zapuszczona i nie pokazuje parametrów katalogów. Kody da się normalnie kupować, ale ciężko wybierać sobie ulubiony katalog. Będzie to już niedługo naprawione +wprowadzimy małe usprawienie, które pozwoli na łatwiejszy i szybszy zakup kodów w katalogach, które zdecyduję się je wprowadzić.

2. Precle - na stronie dodawania projektu piszemy o terminie 2-14 dni. Ostatnio było większe obciążenie nowymi projektami, więc niestety kilka osób musiało poczekać na górną granicę czasu wykonania, przepraszamy :(.

3. Co do synonimów - od kilkunastu dni są ponownie dostępne i robi je obecnie dwóch pracowników (1 i 15) także w trybie express, więc można dość szybko miec sporo treści :). Informacje na podstronie dodawania zlecenia rzeczywiście mogą być mylące, postaram się jeszcze dziś je uporządkować.

Generalnie od czasu wprowadzenia expresów, poziom zadowolenia klientów poszybował mocno w górę :D. Nie ma już ciągnących się tygodniami kolejek, praktycznie nie ma przeterminowanych zleceń, a klienci zamawiając rano nawet pod 100 tys znaków, mają pewność, że do wieczora będzie mieli gotowe teksty.

Jeśli kogoś nie przekonuje cena bez rabatów, informuję, że jest możliwość ich otrzymania na drodze indywidualnych negocjacji i umowy na stały zakup punktów. Czyli np. podpisujemy umowę na zakup 1000 pkt miesięcznie za 900 zł netto, i my co miesiąc regularnie wystawiamy fakturę do opłacenia na taką kwotę, dodając jednocześnie 1000 pkt do systemu - wygodnie i z rabatem, a nam pozwala to na lepsze planowanie zatrudnienia.

@Filon - juz powinno byc okey z IP.

@bazeus - obecnie mamy bałagan w pokazywaniu przykładowych tekstów :D. Dla kilku pracowników można je znaleźć tu: https://www.seotxt.pl/info.php?ak=pracownicy

Ale pracujemy nad odpowiednio przygotowaną "kartą" każdego pracownika. Na razie całkowicie nieoficjalnie można to sobie zobaczyć pod takim adresem (trzeba być zalogowanym) https://www.seotxt.pl/klient.php?ak=pracownik&pid=4 gdzie 4 to numer pracownika. Są tam opinie, informacje, oceny, terminowość i u niektórych już wrzucone przykładowe teksty. Na dniach każdy powinien tam uzupełnić wymagane dane.

Cześć,

Nie wiem jakim cudem ale dopiero dzisiaj dowiedziałem się o seotxt.pl :rolleyes:

Z tego co widzę to jest możliwość zlecenia napisania tekstu standard za 3pkt. 1000 znaków.

Czy gdzieś jest lub będzie możliwość zlecania pisania tekstów bardziej profesjonalnych niż teksty preclowe ?

Właśnie chciałem sprawdzić jak tam preclowe wpisy z seotxt się indeksują, a tu niespodzianka: "404 Not Found" wyskakujące na każdym z precli i tylko taka informacja:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

Macie tak samo? Co się dzieje z precelkami?

Większość precli nie działa,

mam to samo co Filon

Właśnie chciałem sprawdzić jak tam preclowe wpisy z seotxt się indeksują, a tu niespodzianka: "404 Not Found" wyskakujące na każdym z precli i tylko taka informacja:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

czasami blog o pozycjonowaniu Filtr na ceneo, nokaut, skapiec

ale przeważnie recenzje filmów Sponsoring film

darmowy katalog dobrych stron internetowych, dodaj swoją stronę za friko

Jestem klientem z lipca 2011 - trzy projekty puściłem, precle miały buć "na stałe"; na 120, działają 23, z czego 1 ma bana

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności