Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dużo zależy od osoby, która pisze teksty. Trafiłam na jednego copywritera, który dosłownie co 3-4 słowo musi wstawić przecinek ;-) i teksty są jakości typowo preclowej. Ale pozostałe dają radę i nie ma na co narzekać.

Precle już śmigają, były problemy z hostingiem najpierw z IP, a potem z "zapomnieniem" o przedłużeniu, ale przerwa trwała tylko kilka godzin.

Co do pracowników z synonimami - obecnie pisze ich dwóch, pewnie często widać tylko jednego z nich bo moce przerobowe dość szybko się "wyczerpują". Najlepiej polować codziennie tuż po godz 12-tej - wtedy zerują się limity. Niestety mimo otrzymywania sporej ilości CV, nadal nie możemy znaleźć osób piszących poprawnie synonimy (takie, żeby po wylosowaniu dało się ten tekst przeczytać) przy zachowaniu obecnych cen. Gdybyśmy podnieśli ceny tekstów z synonimami, pewnie udało by się znaleźć jeszcze kilku copywriterów z tym, że wtedy spadłby popyt i nie byliby potrzebni :).

Zależy jak się trafi, ja zleciłem teksty, nawet zaoferowałem podwojenie punktów i zostałem olany

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Robbi - nie zostałeś olany, zlecenie zostało dziś przeniesione do pracownika, który robi teksty lepszej jakości :). Nie dało się tego przenieść od razu, bo miał zapchaną kolejkę i musiał napisać inne rzeczy, żebym mógł mu dodać Twoje zlecenie. W wiadomości napisałeś, że możesz poczekać do piątku, więc po informacji od pracownika 15 (dot. tego, że zlecenie zostanie przeniesione) nic już nie pisaliśmy bo nie było o czym :). Wyrobimy się do piątku, zlecenie czekało na przeniesienie - wszystko było w porządku.

Robbieriviera, kontaktowałeś się w CashNet'em? On zawsze pomaga. :)

Ja korzystam tylko z tekstów z synonimami, czyli pracowników '1' i '15' - bardzo zadowolony jestem. Konkurencji daje o 50% krótsze (2x droższe) teksty za tą cenę, więc wyniosłem się do seotxt. :)

OK, przyznaję, że nie wiedziałem, że już zostało przeniesione, sorry za mojego posta wyżej, sprawa załatwiona ;)

Potrzebuję teksty na piątek; wydawało mi się, że jeżeli wczoraj zadanie nie zostało przeniesione, nie jest realne, aby ktoś się z tekstami do piątku wyrobił, ale skoro się myliłem, to przepraszam :D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności