Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Minimalne doładowanie zostało ustawione na poziomie 10 ptk z powodu stałej opłaty systemu platnosci i niżej się nie dało :). Mogliśmy zrobić w logiczny sposób 12 ptk, ale zlecenia są naprawdę różne, zlecać można wielokrotność 100 znaków, więc za 9,9 ptk można mieć 3 teksty po 1000 znaków i opis do katalogu na 300 znaków :).

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

byłem, skorzystałem, zwyciężyłem ;P

serwis rozwiązuje problemy z którymi borykałem się od dawna - nieterminowość freelancerów, różne propozycje typu platność z góry a potem nie przekazywanie tekstów itd itp

w serwisie seotxt tego problemu nie ma - dodatkowo mozna szybko zapłacić i bez proszenia otrzymać FV

jednym słowem - polecam :)

Czy jest możliwość otrzymania faktury zbiorczej za cały miesiąc? Przykładowo najpierw dla testów kupuję parę punktów, za parę dni jako zadowolony klient kupię paczkę punktów, ale okazuje się, że za mało i dokupuje kolejne. Wszystko w jednym miesiącu. W ten sposób mam 3 faktury, a wolałbym jedną zbiorczą na koniec miesiąca.

Sławek - muszę to przedyskutować z księgowym. Wiem, że np. dropped tak robi, ale oni są w innym kraju zarejestrowani. Przy kontroli sklepów internetowych mieliśmy mały problem za różnicę w dacie wpłynięcia środków w stosunku do daty wystawienia dokumentu sprzedaży.

Niemniej jednak sprawa do sprawdzenia i jeśli tylko będzie taka możliwość to zmienimy sposób wystawiania faktur - dla nas to przecież też spore ułatwienie w księgowaniu całości.

Dorobimy na dniach osobny "moduł" do zlecania synonimów gdzie mozna wszystko określić. Obecnie można to zrobić dodając zlecenie standardowe i w ilości znaków wpisując długość tekstu już z synonimami. Np. dodajesz zlecenie o długości 4000 znaków, a w opisie zaznaczasz, że tekst pierwotny ma mieć ~1000 znaków i do niego mają zostać dorobione synonimy do łącznej długości 4000.

Właśnie dostałem tekst - czas rewelka 1,5 h ?

Cena ? Przy tym sposobie załatwiania spraw super.

Dla mnie przydał by się chyba guzior w zakończonych, który by kopiował wszystko z zakończonego do nowego zlecenia. Można by modyfokować i wysyłać jako następne. Nie wiem czy tylko ja odczuwam taką potrzebę. Coś na zasadzie przelewów w banku : wykonaj ponownie

Ogólnie polecam - póki będzie ok będę zamawiał systematycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności