Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłem pracownika któremu chciałbym zlecić od czasu do czasu kilka tekstów, trochę męczące jest dla mnie, że gdy zlecam 5 tekstów w 1 projekcie to jest on niedostępny (nawet na termin kilkudniowy), natomiast gdy tworzę 5 projektów po 1 tekst to mogę wszystkie mu zlecić, na drugi dzień. Brak logiki.

Ponadto przydałby się panel gdzie wyświetlałyby się jedynie moje oceny dla pracowników (czyli jedynie moja średnia ocen), oraz możliwość wykonywania notatek/etykiet dla pracowników (np. tematy w których się sprawdza w mojej opinii).

Ogólnie polecam :)

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

Hmmm nie możliwe :). Jeśli pracownik ma moce przerobowe 5000 znaków w kolejce express to bez różnicy czy zlecisz mu 1 zlecenie na 5 tys znaków, czy 5 zleceń po 1000 znaków - system powinien bez problemu przyjąć. Jeśli będziesz miał przykład takiej sytuacji "na żywo" to napisz proszę do nas i sprawdzimy. Ja to jeszcze dokładnie przetestuje, ale taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Do terminów kilkudniowych jest kolejka standard gdzie nie ma limitu rozmiaru zlecenia, kwestią jest tylko podany termin. Ostatnio nie wszyscy pracownicy mieli tą kolejkę włączoną, ale dopilnuję, żeby rozdzielali sobie moce przerobowe w taki sposób, żeby dało się korzystać z obydwu kolejek. W końcu express miał jedynie rozładować ruch na drobnych zleceniach.

Co do "prywatnej" średniej ocen - to praktycznie jest wdrożone, za kilka dni będzie widoczne w panelu. O "etykietach" pomyślimy.

• 2 tygodnie później...
Mam wrażenie że dzięki tej"masowej akcji" ktokolwiek do mnie napisał...

Nie czekam na maila kilka godzin, kilka dni jest bardziej trafnym terminem.

Czytam ten topic i mi rece po prostu opadaja.

Pisales kiedys do jakiejs firmy innej? Zawsze dostajesz odpowiedz tego samego dnia? Wszyscy w weekendy pracuja? Jakos nie moge w to uwierzyc. Czy moze wszyscy maja autorespondery poustawiane? Z autospji moge powiedziec ze na odpowiedz z Netii czeka sie kilka dni roboczych, a C+ zwykle na nastepny dzien roboczy odpowiada. Wielkie powazne firmy.

Jakbys kiedys jakis biznes prowadzil to bys sie moze dowiedzial, ze czasem maile sie nawarstwiaja i nie da sie na wszystkie odpowiedziec od razu. A latanie po forach i wyzywanie ludzi od oszustow bo przeczekales kilka godzin roboczych i odpowiedzi nie dostales jest po prostu niepowazne i najbardziej swiadczy o Twoim poziomie.

Rozumiem że mam się zacząć w tym momencie licytować kto czego więcej nie zrobił?

Jeżeli firma deklaruje się na zrobienie tekstu w 24 godziny, do nie rozumiem dlaczego raz na 24 godziny nie mialaby sprawdzac maila.

Jak już pisałem autoresponder by wystarczył - zwykły automatyczny mail "Dostaliśmy Twoją wiadomość - skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak możliwe" - i sprawy by nie było.

W ten sposób firma mówiąca że w 24 godziny pisze teksty informuje mnie że 24 godziny to czas w tygodniu roboczym, a przez weekend musze poczekać.

Zatem podnieś ręce...

@Sindirus

napisałem maila, czekałem do niedzieli. Myślałem, że w 8 godzin normalnego czasu pracy w ciągu dnia roboczego jakim był tamten piątek( tak mi sie przynajmniej wydaje) wystarczy by odpowiedzieć.

A teraz coś co mam nadzieję załagodzi sytuację;

Dziękuję uprzejmie za rozwiązanie problemu, obietnicę poprawy systemu działania i przeprowadzone do tej pory poprawki.

Jednoczesnie przepraszam za całe zamieszanie i smród spowodowany przeciągajacym się brakiem kontaktu.

Overall firma seoTXT jest godna polecenia

Na marginesie - ustawcie sobie responder;)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wyczerpały się limity w kolejce ekspresowej. Jutro o 12-stej będą odnowione o ile pracownicy nie wzięli wolnego. :)

Ja dzisiaj zleciłem przed południem i jeszcze dzisiaj dostanę, brałem z synonimami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności