Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na etapie testowania tego serwisu i w między czasie piszę artykuł na bloga, ale jakość tekstów które dostałem były w moim odczuciu złe.

Moglibyście rzucić okiem i ocenić do waszych tekstów, które dostaliście:

Skuteczne oraz przystępne cenowo promowanie serwisów internetowych. I należy przyznać, że promowanie jest bez najmniejszego cienia wątpliwości 1 z najskuteczniejszych metodyk promocji własnych posługi w Internecie. W końcu wyszukiwarki internetowe mają użytkowane przez niemalże każdego internautę, a więc generują duży ruch na strony. W serwisie umieszczono najistotniejsze informacje odnośnie agencji - zakres usług, cennik pozycjonowania, dane adresowe, certyfikaty, etc.

Bo nie wiem czy mam dać jakieś zastrzeżenia. Bo na moje, to opisu nie da się przeczytać poprawnie :) W SEOKatalogach wątpię, aby taki opis przeszedł.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@arve - na pewno nic nie dodawałeś do tekstu? Zerknąłem w zlecenie i mam np.

Wklejone przez Ciebie:

"najskuteczniejszych metodyk promocji własnych posługi w Internecie"

A w tekście od nas:

{najlepszych|najskuteczniejszych|najbardziej skutecznych} metod {reklamy|promocji} {swoich|własnych} usług w {Sieci|Internecie}

albo

U Ciebie:

"przystępne cenowo promowanie serwisów internetowych"

A w tekście:

"{niedrogie|przystępne cenowo|atrakcyjne cenowo} pozycjonowanie {stron|serwisów|witryn} {www|internetowych}"

Wygląda jakby do tego co od nas dostałeś, do fraz bez synonimów, zostały dorzucone jakieś z automatu np.

metod -> metodyk

usług -> posługi

pozycjonowanie -> promowanie

Takie mam info od pracownika, jeśli uważasz inaczej daj mi znać i dokładniej sprawdzę sprawę. Jeśli ogólna jakość Ci nie odpowiada to zawsze można zgłosić zastrzeżenia i tekst zostanie poprawiony w granicach deklarowanej jakości preclowo/zapleczowej :).

Są osoby kupujące precle po 80groszy, więc gdy widzą ofertę tekstów za trzy złote z hakiem, to oczekują właśnie mega wysokiej jakości, co najmniej na stronę firmową:-)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

"Niestety" to z powodu urlopów i zmniejszenia przerobów. Jeden pracownik praktycznie cały tydzień był offline, a reszta zmniejszyła limity z powodu drobnych wyjazdów, wizyt rodzin itp.

Nowe osoby i tak dołączymy, myślę, że już w przyszłym tygodniu - obecnie je "testujemy" :).

Dokładnie tak jak sindirus napisał - niektórzy klienci niestety zapominają co to jest jakość preclowo/zapleczowa :). Tak czy siak staramy się mieć lepszych copywriterów, jak ktoś umie dobrze pisać to nie jest w stanie nagle pisać gorzej bo stawka niższa :).

Myślę, że expresy na dziś już trochę lepiej wyglądają :)

Pracownik 1: przyjmie 50000 znaków z terminem 2012-08-12

Pracownik 14: przyjmie 3000 znaków z terminem 2012-08-12

Pracownik 15: przyjmie 20000 znaków z terminem 2012-08-12

Pracownik 18: przyjmie 10000 znaków z terminem 2012-08-12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności