Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam;

jedno z moich zleceń nie zostało wykonane w terminie.

Prosiłem o odpowiednie jego oznaczenie, oraz zgodnie z obietnicą zwrot punktów.

Prośbę wysyłałem zrówno przez system jak z mojego prywatnego maila. Do dziś nie dostałem odpowiedzi.

Zgłaszałem również usterkę - nie mogę się więcej kontaktować z copywriterem- system zablokował mi tą możliwość.

Chodzi o zlecenie 8641

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Jest jakaś nadzieja na polepszenie sytuacji z terminami wykonania dla tekstów z synonimami?

Trochę słabo się robi, jak widzi się majowe terminy...

PRACOWNIK TERMIN (DNI)

Pracownik 15 24

Pracownik 25 36

;)

Wewnętrzna poczta nie jest chyba przez nikogo czytana

Wysłałem wiadomość na kontakt@ w sprawie wiszących projektów precli do akceptacji. Na wszelki wypadek piszę i tu. Taka sytuacja ma miejsce już nie pierwszy raz.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

• 3 miesiące temu...

Obecnie jest wszystko OK (choć jak mam być szczery to problemów nigdy nie miałem). Ostatnio (zeszły tydzień) zlecałem trochę tekstów w expressie i wszystkie były na czas w bardzo dobrej jakości jak za cenę - teksty o tematyce medycznej - merytorycznie i bez błędów rzeczowych dość dokładnie opisane to co chciałem.

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Działa nie wiem czy synonimy są, osobiście tak piszę już od jakiegoś czasu (jasna forma rozliczenia, duża liczba ciekawych zleceń, dobry kontakt ze zleceniodawcą ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności