Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Widzę, że jest już nowe seotxt.pl - od razu mam uwagę. Nie mogę znaleźć miejsca, w którym wyświetlałby się stan mojego konta. A chciałabym cały czas wiedzieć, ile mam środków :)

EDIT: znalazłam - trzeba najechać na maila. Słabe to :P

EDIT 2: nie można zresetować hasła, bo przekierowuje na stronę https://seotxt.pl/panel/index.html

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Dodam tylko, iż wczoraj dostaliśmy my pisarze info o wskazywaniu błędów lub poprawek;)

Uwzględniłem dzisiaj również powyższą informację

Pozdrawiam :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@bunitas - wdrożyliśmy na razie "po cichu" bo jeszcze sporo rzeczy chcemy dołożyć. Poszła decyzja, że lepiej zmiany dawać stopniowo niż czekać jeszcze kilka miesięcy na zrobienie wszystkiego co chcemy :).

Stan konta rzeczywiście okazał się niefortunnie umieszczony, przeniesiemy w bardziej widoczne miejsce.

Co do resetu hasła to pewnie link jest źle podpięty, sprawdzimy to zaraz :).

Po cichu, no cóż :) Ale niektórzy regularnie korzystają z Waszego serwisu, więc siłą rzeczy zauważyli zmiany od razu :)
I ja np. nie mogę się zalogować na "stare" dane, reset mi nie działa, a więc od rana nie mogę zamówić tekstów :(

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

• 4 tygodnie później...

Nie można się zarejestrować

[Error : Błąd] [404] File Not Found : Plik nie istnieje gb.gif The requested URL /panel/index.html was not found on this server.

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

@SilverT - wchodząc na kartę pracownika np. https://www.seotxt.pl/panel/copywriter.php?id=92 widzisz jakie typy tekstów i w jakich językach oferuje. Ten konkretny copywriter jak widać ma m.in. "Teksty z synonimami".

Chcąc zobaczyć listę osób piszących synonimy możesz tutaj https://www.seotxt.pl/panel/search.php wybrać odpowiedni typ tekstów (synonimy) i pojawi się lista copywriterów.

Jeśli chodzi o teksty w tych starych zleceniach to na dniach poprawimy błąd. Chodzi o to, ze najstarsze zlecenia z przed kilku lat miały inaczej zapisywane treści i w nowym panelu na razie nie zrobiliśmy obsługi tego (stwierdziłem, że nie jest to priorytet przy tak starych zleceniach :)). Ale docelowo wszystko poprawimy, a jeśli są potrzebne "na już" to daj znać na maila i podeślę od ręki.

Ok, wszystko się zgadza ;) tylko jak to ja mam ale :D

Wybieram "teksty z synonimami", to jaka jest pewność, że dany copywriter potrafi wykonać teksty premium z synonimami? Bo zapleczowe to żaden problem ;) może by się przydało małe uwzględnienie jako mini obrazek P - premium, Z - zaplecze?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@SilverT: Teksty z synonimami domyślnie traktujemy jako zapleczowe, obecnie niestety nie wykonujemy ich w jakości premium. Codziennie mam styczność z wieloma copywriterami, przeglądam zgłoszenia do pracy itp i niestety nie spotkałem do tej pory nikogo kogo z czystym sumieniem mógłbym wystawić do synonimów premium. Moim zdaniem to się trochę wyklucza :).

@sindirus: Konsultowałem się w tej sprawie z moim biurem rachunkowym i wysyłaliśmy do US prośbę o interpretacje. Stanowisko mamy jednoznaczne - rachunek bez podpisu jest nie ważny (jest ważny "prawnie" ale nie może stanowić kosztów) i nie możemy wrzucić go do kosztów uzyskania przychodów. Podobnie sprawa ma się z traktowaniem regulaminu na stronie jako umowy o dzieło, a potem dosyłaniu do niej wielu rachunków (po 1 każdego miesiąca). Taka umowa przy kontroli może zostać potraktowana jak umowa zlecenie i zostaną naliczone składki i odsetki. Stanowisko to zostało potwierdzone przez osobę z mojej rodziny, która w innej części kraju siedzi na dość wysokim stołku w us.

Dla nas te drukowane umowy to też duży problem, pewnie nawet większy niż dla pracowników bo mamy tego kilkadziesiąt/kilkaset miesięcznie, ale na chwilę obecną nic się nie poradzi. Być może w przyszłości seotxt kupi jakaś spółka z UK lub z Cypru i tam ktoś mądry wprowadzi dużo prostsze rozwiązania ;).

@Literutopia: Mamy uproszczony formularz zgłoszenia pod tym adresem https://seotxt.pl/info.php?ak=rekrutacja W ostatnich tygodniach tylko zbieramy zgłoszenia i nie dodawaliśmy jeszcze nowych osób, ale śmiało podaj tam informacje o sobie i niedługo będziemy robić sporą rekrutację. Wprowadzamy trochę zmian/nowych funkcji w panelu copywritera i chcemy poczekać z wpuszczaniem nowych osób aż tego nie skończymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności