Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Katalina,@Eifer077, zaakceptowano Wasze teksty? Ja dostałam info, że w piątek albo w sobotę te teksty z dłuższym okresem powinny zostać doliczone do salda (bez akceptacji klienta). U mnie jeszcze to się nie stało, ale mam nadzieję, że przed wystawieniem umów się uda to załatwić :) 

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Ja dostałam dziś umowę. Wszystkie teksty napisane w styczniu (większość z nich niezatwierdzona przez klienta) zostały rozliczone. Jest tylko jeden mankament tej sytuacji. Trzeba tę umowę wysłać. Potem poczekać na wystawienie rachunku. A od momentu wystawienia rachunku poczekać jeszcze do 7 dni na realizację przelewu. Chociaż i tak dobrze, że rozliczono te teksty.

multikonto

@Skryptorium_Kreatywne, przecież od razu drukujesz umowę z rachunkiem (w jednym pliku masz 2 x umowa i 1 x rachunek). Wysłać można priorytetem, wtedy na drugi dzień dochodzi, jeżeli nadasz przed 14.  Te 7 dni to niewiele, zazwyczaj pieniądze są na koncie na drugi dzień od dostarczenia umowy (raz miałam za 2 dni). To i tak krótki termin, większość firm rozlicza się do 14 dni po wystawieniu rachunku.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności