Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Dorzuciłbym kategorie w tekstach zakończonych. Jak się zbierze kilka tekstów to trudniej będzie znaleźć to co trzeba. Pewnie, żeby to wdrożyć to trzeba już na poziomie tworzenia zlecenie przypisywać kategorię.

Pewnie bym to nawet podzielił tak jak w publikerze na projekty i strony w projektach. Nie wiem czy innym też by to pasowało. Ale poddaje pomysł do rozważenia

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomysł świetny, jak i wykonanie. Cena- jeżeli chodzi o jakość to na pewno proporcjonalna jednak do najniższych nie należy

Kiedy będzie taka potrzeba to będzie więcej osób, ale trzeba pamiętać, że to nie pracownik przyjmuje zlecenia tylko klient wybiera pracownika. Kiedy dodaje się nowe zlecenie bez precyzowania pracownika to otrzymamy ofertę każdego z nich. Jeśli numer 4 da ofertę jako pierwszy to nie trzeba jej akceptować. W ciągu kilkunastu minut (w godzinach pracy) powinny się pojawić oferty od innych pracowników, zapewne z lepszymi terminami (jeśli 4-ka ma dużo pracy i daje długi termin, a inni mają luźniej to wiadomo - zrobią to szybciej).

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

O, nie tanio. Sam system- miód i orzeszki, ale cena mnie przeraża. Copywriter pisze dla mnie za 1,8zł/1000zbs rewelacyjne teksty, wprawdzie przewijało się przez moją firmę już >20 ale trafiłem idealnie. System świetny, ale dla osób które na szukanie dobrego tekściarza czasu nie mają, lub zupełnie stoją pod ścianą z terminem.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Macie tam jeszcze jakieś moce przerobowe :D

Trzeci dzień czekam na ofertę dla marnych 6k znaków.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

a czy byłaby taka mozliwosc zeby podczas doladowania nie placic przez system platnosci, tylko zeby mozna bylo wygenerowac fakture pro-forma i pozniej po oplaceniu pobrac oryginal faktury

chodzi mi o to ze w tym momencie nie moge dac ksiegowemu zadnego kwitu, a on bez faktury pro-forma nic mi nie oplaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności