Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w kwestii terminu zapłaty coś się na portalu zmieniło? Odnoszę wrażenie, że na przelew trzeba coraz dłużej czekać - w moim przypadku jest to juz ponad tydzień. Chyba nie warto wysyłać rachunku priorytetem, do czego namawia sam portal, bo to wcale nie przyspiesza realizacji płatności..

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Dnia 14.10.2016 o 19:10, Katalina napisał:

Czy w kwestii terminu zapłaty coś się na portalu zmieniło? Odnoszę wrażenie, że na przelew trzeba coraz dłużej czekać - w moim przypadku jest to juz ponad tydzień. Chyba nie warto wysyłać rachunku priorytetem, do czego namawia sam portal, bo to wcale nie przyspiesza realizacji płatności..

Coś się zmieniło w tej kwestii, ma ktoś z nimi jakiś kontakt mailowy?

Teksty dla każdego 

Artytekst

• 2 miesiące temu...

Jakim poślizgiem, zawsze było do 14 dni roboczych 

W umowie stoi jak byk "7 dni od dnia wystawienia rachunku". Realnie miewają zawsze poślizg, ale na szczęście niewielki. Te 14 dni pewnie Ci się pomyliły z Textbookers, bo z tego co pamiętam, to u nich na kasę trzeba strasznie długo czekać. 

7 dni roboczych , pisałem dla nich w 2013 roku więc jeszcze o nich nie wiedziałaś (i to przez długi czas ale zrezygnowałem jak wprowadzili te zmiany), zawsze kontakt na gg względnie meil i to oczywiste, że zanim ktoś zaksięguje twoją umowę minie kilka dni (masz do niego nr telefonu również ) nigdy z płatnością nie było problemu a niestety niektórzy copy to traktują polecony wysłany 7 jak przelew zrealizowany 8, tak to nie działa i przyjmujemy zawsze 14 dni (taki maks jak trzeba było prędzej kasę to bez problemu słał kolega, do tego szczere rozmowy, wskazówki itd normalny gość

Platformy tego typu dawno już porzuciłem, jest wielu zleceniodawców którzy traktują nas normalnie i pozwalają dorobić na jasnych oraz przejrzystych zasadach 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ja pretensji do platformy nie mam żadnych, bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje. Jedynie stwierdzam fakt, że opóźnienia w wypłatach są. Jeśli potrzebuje się więcej czasu na kwestie księgowania, realizacji przelewów itp. to przecież wystarczy wspomniany wyżej zapis zamienić na "14 dni od daty wystawienia rachunku". I nikt by się nie czepiał ;)

• 4 miesiące temu...

Czy możecie jakoś ogarnąć temat terminów zleceń ? Szukam kogoś kto zrobi mi teksty w 7 dni, wybieram użytkownika dodaje zlecenie, po chwili sprawdzam w termin realizacji a tam nagle z 7 dni zrobiło się 25 dni ... ja rozumiem urlopy itd ale jeśli ktoś ma jakiś urlop to niech po prostu zostanie do końca urlopu zamrożony, a nie pokazuje mi się i teraz mam zlecenie, które będzie wykonane 15 października ... a do 15 października to ja z tych tekstów muszę się rozliczyć ...

Pokazało Ci termin realizacji za 1000 znaków - nie dla całego zlecenia. Widocznie ten użytkownik ma akurat bardzo niskie moce przerobowe. Poproś o anulowanie zlecenia - to nie problem (jest automatyczna opcja przy zleceniu) i wybierz kogoś innego. 

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności