Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

da się jakoś zgłosić pracownika, że przegina z czasem realizacji, a dokładniej oddał tekst w ogóle nie na temat (lorem ipsum) a teraz zwleka już 10 dzień ? Naturalnie ma zwrot 100% :) Nie zależy mi na zwrocie co prawda, a na tekstach, ale to chyba trochę przegięcie ?

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
21 godzin temu, Dralik napisał:

da się jakoś zgłosić pracownika, że przegina z czasem realizacji, a dokładniej oddał tekst w ogóle nie na temat (lorem ipsum) a teraz zwleka już 10 dzień ? Naturalnie ma zwrot 100% :) Nie zależy mi na zwrocie co prawda, a na tekstach, ale to chyba trochę przegięcie ?

Ja napisałem do nich na fb i sprawnie ogarnęli temat z pracownicą która słabo ogarniała.

• 1 rok później...
8 godzin temu, Iguana napisał:

Ktoś się orientuje czy to już działa automatycznie, czy może jeszcze ktoś czasem tam kontroluje ? Zlecenia premium do których są zastrzeżenia akceptowane automatem po 7 dniach co by tam w nich nie było mimo uwag, na emaile nikt nie odpisuje, widmo.

U mnie też poważne zlecenie premium, w którym byłam niemal pewna uwag, zostało klepnięte po 7 dniach z automatu. Zauważyłam też znaczny spadek liczby nowych zleceń i to nie tylko u mnie. Być może serwis jest wygaszany? Miło będzie, jeśli odezwie się w tej sprawie właściciel i rozwieje wątpliwości :)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności