Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Nie omieszkam skomentować bo zamówiłem paręnaście tekstów i po dwóch dniach dostałem dokładnie to co chciałem, baaaa te dwa dni to była sobota i niedziela. Całość miała przypominać poradnik podzielony na działy i dokładnie to dostałem. Jakość tekstów, no może nie jest to Mickiewicz ale pod seo wystarczy i to z nawiązką. Reasumiując: sprawnie, poprawnie, z fakturą, bez umierających dziadków itp, może nie najtaniej ale za jakość trzeba zapłacić i wcale nie tak drogo.

Osobiście bardzo polecam.

C.png

C.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie!

W dniu wczorajszym wprowadziliśmy zmiany w naszym cenniku, które powinny zadowolić także klientów "hurtowych", dla których do tej pory nasza stawka była za wysoka.

Obecny cennik:

Podstawowa stawka nadal wynosi 3 zł netto za 1000 znaków (liczone bez spacji i bez tytułów).

Rabaty:

Jeśli w ramach jednego zlecenia łączna liczba znaków wyniesie 50 000 lub więcej (np. 50 tekstów po 1000 znaków lub 5 tekstów po 10 000 znaków) to stawka spada do 2,5 zł netto / 1000 znaków.

Jeśli w ramach jednego zlecenia łączna liczba znaków wyniesie 100 000 lub więcej (np. 100 tekstów po 1000 znaków lub 50 tekstów po 2000 znaków) to stawka spada do 2 zł netto / 1000 znaków.

Naturalnie wszystkie dotychczasowe gwarancje i udogodnienia nadal są zachowane!

Tematy tekstów można mieszać w ramach jednego zlecenia! Nie trzeba zlecać 100 tekstów o oponach, można zlecić np. po 10 tekstów (1000 znaków) w 10 różnych tematykach.

W ciągu najbliższych dni wdrożymy do systemu kilku nowych copywriterów, więc terminy realizacji nawet dla większych zleceń powinny być bardzo zadowalające :).

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, a już niedługo zaprezentujemy kolejną niespodziankę w ramach seoTXT.pl!

Ja tam bylem zadowolony nawet przy poprzedniej cenie. Teraz na pewno zamówię większą ilość, cena przy czasie realizacji plus faktura jest po prostu rewelką :)

Dla niezdecydowanych link z refem (sorry :) )

https://www.seotxt.pl/?ref=9

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Szkoda, że zniżka obowiązuje dla dużych zleceń, bo z tego co widzę proponowane terminy to 10 dni dla 100k znaków. Wolałbym wydać więcej ale na małe i szybkie zlecenia. To problem bo czasem tekst potrzebny jest na już, a akceptowana cena to właśnie 2zł netto.

Może rabat dla klientów doładowujących w ciągu miesiąca określoną kwotę?

Treningi WattUp.pl

Takie zniżki też się pojawią, ale nie będą one sięgały 2 zł. Ewentualnie mam w głowie jeszcze jedno rozwiązanie, które powinno pozwolić na obniżenie kosztów małych zleceń.

Jak skończymy pracować nad usługą dodatkową, która ruszy w ciągu kilku dni to temat będzie przemyślany i spróbujemy znaleźć rozwiązanie satysfakcjonujące klientów, którzy wydają sporo, ale na drobne zlecenia. Klienci, którzy wydają mało i zlecają małe zlecenia niestety będą musieli zaakceptować podstawową stawkę.

Co do terminów 10-dniowych - wczoraj te zniżki ruszyły i pojawiło się baaaardzo dużo zleceń, na które powiem wprost - nie byliśmy gotowi. Dziś w panelu pojawiło się 3 nowych pracowników i terminy powinny być coraz lepsze. Docelowy poziom jaki chcemy osiągnąć dla 100 tyś znaków to max 3 dni. Potrzebujemy po prostu odczekać jeszcze chwilę, żeby zobaczyć jakie będzie realne "normalne" zapotrzebowanie bo to obecne może być jeszcze zakrzywione.

Rabaty są przemyślane i wygodne - nie oszukujmy się, ten kto zamawia dużo i przekonał się do jakości będzie zadowolony z rabatu - a reszcie pozostanie... przekonać się samemu i zamiast zlecać teksty na zewnątrz zainteresować się seotxt. Tym bardziej, że mające pojawić się w niedługim czasie dodatkowe usługi związane z samymi zamówionymi tekstami mogą lekko zaskoczyć, na plus oczywiście :)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Funkcję dopiszemy w ciągu najbliższych dni.

Rzeczywiście na forum mi umknęło, a maila nie widzę :rolleyes:. Napisz jeszcze raz na maila lub pw to zresetujemy hasło i będzie możliwość zmiany w panelu.

Dzięki za reset. Teraz mogę spokojnie polecić zlecanie tekstów u was. Jakość przy tej cenie jest naprawdę bardzo dobra. Mam nadzieję że dalej będziecie trzymali wysoki poziom.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności