Skocz do zawartości

[startup] seoTXT.pl - Zlecenie tekstów jeszcze nigdy nie było takie proste

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są jakieś negatywne opinie na temat SEOTXT ?

Bo jak na razie to same pozytywy.

Chciałem zlecić tam 300 tekstów (1k zbs)

Mam kilka pytań:

- jaki czas na wykonanie takiego zlecenia ?

- tytuły wszystkich tekstów dobierane są przez pisarzy ?

- jak z unikalnością tekstów, sprawdzacie ? przejechał się ktoś już na tym że tekst kopiowany ?

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Jeśli chodzi o opinie to niech wypowiedzą się klienci, ja ustosunkuję się do pytań:

1. Czas zależy od okresu i obłożenia, niekiedy terminy na takie zlecenie będą na poziomie 2-3 dni, a innym razem 10-15 dni. Proponuję podzielić je na 3 zlecenia po 100 tys znakow - cena dalej w najniższej taryfie, a zajmą się nimi 3 inne osoby.

2. Tytuły - klient może sprecyzować dokładnie jakie tytuły go interesują Jeśli tego nie zrobi to domyślnie tworzymy proste tytuły. Tytuł zawsze jest u nas gratis i nie jest wliczany do długości tekstu.

3. Odnośnie unikalności to muszą wypowiedzieć się klienci. Przyznam, że mieliśmy jeden przypadek gdzie część zdań się powtarzała w dużym zleceniu. Pracownik, który je wykonywał został wtedy zablokowany, a klient otrzymał zwrot w postaci 150% punktów wydanych na zlecenie +możliwość zatrzymania źle wykonanych tekstów. Zdaję sobie sprawę z tego, że klienci u nas płacą stawkę lekko wyższą niż u freelancerów i dlatego też staramy się trzymać możliwie najwyższą i profesjonalną jakość usług i obsługi.

Takie typowe opisy do katalogów robimy w jakości standard, więc zlecenie niepotrzebnie było dodane to jako zlecenie niestandardowe - pracownik zrozumiał, że chodzi o wybitną jakość :).

Proponuję dodać to jako zlecenie standard i wtedy 2 opisy po 500 znaków zostaną wykonane za 3 zł.

• 2 tygodnie później...

Ile średnio czekacie aż "pracownik ustosunkuje się do [uwag] i ewentualnie wprowadzi stosowne poprawki"? Realizacja zlecenia błyskawiczna ale zauważyłem błędy i tak od 10 dni czekam na poprawę...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Ja napiszę ostatnie moje doświadczenie z dzisiaj.

Potrzebuję opis kierowany do katalogowania wysokiej jakości. Jak okazało się za ostatnim razem kazano mi anulować zlecenie i zmienić na niestandardowe ponieważ umieściłem zapis "wysokiej jakości". Ok zmieniłem i puściłem zlecenie. Miał być 1 (jeden) tekst 2000 znaków z synonimami. Otrzymałem propozycję 60 pkt = 72 PLN.

I teraz nie wiem już czy ten tekst miałby być taki złoty i wspaniały czy po prostu po tyle chodzą. Ale anulowałem zlecenie i napiszę sobie sam.

Poprzednie zlecenia dawałem takie same tyle, że inna tematyka i jakoś przechodziło za 6-12 PKT. Ale myślę że 60 to już nawet nie przesada - choć poprawcie mnie, jeśli się mylę. Nie zjadłem wszystkich rozumów i otwarty jestem na konstruktywną krytykę.

Może warto wprowadzić jakąś standaryzację wśród osób wykonujących pisanie tekstów.

Otrzymałem jak na razie 210 tekstów i mam taką uwagę co to prezentowania dostarczonej treści:

Otrzymałem plik tekstowy w postaci:

----
tytul
----
tekst
----
tytul
----
tekst
----

zleciłem po 10 na jeden temat.

szkoda że te teksty nie są poukładane w żaden tematyczny sposób.

tematyka dosyć podobna, a tematy tekstów również podobne.

Po prostu zamiast sortować tematycznie teksty są trochę porozrzucane.

W panelu kolejność tekstów jest inna jak w pliku.

Nie wiem czy tak działa ten system. Czy Pracownik tak teksty wrzucił do pliku.

System po prostu czyta plik pracownika i pokazuje je kolejno, więc kolejność jest taka jaką ustawił pracownik. Podeślij na pw numer zlecenia, zerkne kto ro robił i czemu tak porozbijał.

Nie trzeba. Już sobie ogarnąłem teksty.

Tylko trochę się głowiłem.

Teksty są dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności